Με 15 δενδρύλλια κάνναβης στην αυλή του συνελήφθη μόνιμος στρατιωτικός

Must Read

Στα χέρια των ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών έπεσε ένας 46χρονος στρατιωτικός καθώς, όπως αποδείχθηκε, εκτός από τα καθήκοντά του στις Ένοπλες Δυνάμεις καλλιεργούσε χασισοφυτεία στην αυλή του σπιτιού του στην περιοχή της Αμφίπολης, στις Σέρρες.

Μάλιστα, είχε στην κατοχή του και ένα αεροβόλο πιστόλι και μια… βαλλίστρα! Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών αξιοποίησαν κατάλληλα τις πληροφορίες που είχαν στη διάθεσή τους, σύμφωνα με τις οποίες ο μόνιμος στρατιωτικός καλλιεργούσε δενδρύλλια κάνναβης για να έχει δική του παραγωγή ναρκωτικών.

Στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης που έστησαν, έκαναν έρευνα στην αυλή του σπιτιού του 46χρονου, όπου εντόπισαν τη φυτεία με τα 15 δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία ξεριζώθηκαν επιτόπου και κατασχέθηκαν. Παράλληλα, σε έρευνα που έγινε και στο εσωτερικό του σπιτιού του δράστη, εντοπίστηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης βάρους 19 γραμμαρίων και ένα τσιγαριλίκι, ενώ κατασχέθηκαν και η βαλλίστρα με οκτώ βέλη και το αεροβόλο.

Ο 46χρονος στρατιωτικός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών, ο οποίος άσκησε σε βάρος του δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών, καθώς και για παράνομη οπλοκατοχή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This