Ζήτησε να γίνει «καφετζού» της φυλακής η 35χρονη Έφη που προφυλακίστηκε για την επίθεση με βιτριόλι

Must Read

Έχουν περάσει ήδη πέντε ημέρες από την ημέρα που η 35χρονη Έφη Κ. προφυλακίστηκε με την κατηγορία ότι σχεδίασε και εκτέλεσε την φρικτή επίθεση με βιτριόλι κατά της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα. Στο διάστημα της παραμονής της στην φυλακή, η Έφη Κ. δεν έχει προκαλέσει κάποιο πρόβλημα με τη συμπεριφορά της, ενώ δεν δείχνει ότι ο εγκλεισμός την επηρέασε ιδιαίτερα.

Η κατηγορούμενη ακολουθεί ευλαβικά τους κανονισμούς και δεν έχει έρθει σε επαφή με τις υπόλοιπες κρατούμενες, καθώς τις πρώτες μέρες κρατείται μόνη της σε θάλαμο και προαυλίζεται σε διαφορετικούς χρόνους από τις συγκρατούμενές της, λόγω των μέτρων που ισχύουν στα σωφρονιστικά καταστήματα για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορονοϊού. Η 35χρονη Έφη λαμβάνει κανονικά τα γεύματα της, αν και τις προηγούμενες μέρες στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ αρνείτο να φάει. Ο θάλαμος καραντίνας όπου κρατείται είναι αισθητά πιο ευρύχωρος από τα κελιά και έχει δική του τουαλέτα.

«Δεν υπάρχει θέμα με άλλες συγκρατούμενές της, ούτε ζήτησε να μεταφερθεί σε άλλο χώρο για να αισθάνεται πιο προστατευμένη», διευκρίνισε σε δηλώσεις της η διευθύντρια των γυναικείων φυλακών Τριανταφύλλη Κωνσταντοπούλου, προσθέτοντας ότι «έχει ακολουθηθεί πίστα ότι ορίζει το πρωτόκολλο για τις νεοεισερχόμενες κρατούμενες».

Μάλιστα, αφού ενημερώθηκε για τους κανονισμούς επισκεπτηρίου και των προμηθειών που μπορεί να κάνει από την καντίνα και το εξωτερικό μπακάλικο, η Έφη Κ. ζήτησε να εργαστεί αμέσως. Έτσι, κατέθεσε αίτημα να απασχολείται στο καφενείο ή στην βιβλιοθήκη, κάτι που θα κριθεί τις επόμενες μέρες από το Συμβούλιο Εργασίας.

Χθες, η άτυχη Ιωάννα υποβλήθηκε στο πέμπτο κατά σειρά χειρουργείο στο Θριάσιο νοσοκομείο και παράλληλα δίνει μια δύσκολη μάχη για να κρατηθεί όρθια ψυχολογικά. Δίπλα της σε αυτόν τον Μαραθώνιο βρίσκονται η μητέρα της και άλλοι συγγενείς της καθώς, σύμφωνα με τον δικηγόρο της Απόστολο Λύτρα η Ιωάννα θα χρειαστεί να υποβληθεί σε περίπου 30 επεμβάσεις σε βάθος χρόνου, μια και το 93% του προσώπου της έχει καεί από το βιτριόλι. Υπολογίζεται πως ο συνολικός χρόνος νοσηλείας της 34χρονης μπορεί να φτάσει και τους τέσσερις μήνες, ενώ η προσπάθεια απόκατάστασής της θα διαρκέσει χρόνια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This