«Λαβράκι» έβγαλε η έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. από κελιά των φυλακών Ναυπλίου

Must Read

Πλούσια ήταν τα ευρήματα των Αρχών κατά τον αιφνιδιαστικό έλεγχο που έκαναν την Πέμπτη 18/06 στις Φυλακές Ναυπλίου, καθώς, μεταξύ πολλών άλλων, κατασχέθηκαν ναρκωτικά, μαχαίρια και κινητά τηλέφωνα.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., η έρευνα έγινε έπειτα από την αξιοποίηση πληροφοριών της Γενικής Γραμματείας Αντεγκληματικής Πολιτικής και συμμετείχαν σε αυτήν αστυνομικοί της Ασφαλείας Ναυπλίου και Άργους – Μυκηνών και της ΟΠΚΕ, οι οποίοι είχαν μαζί τους σκύλους ανιχνευτές ναρκωτικών.

Κατά την έρευνα, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 15 συσκευασίες με ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 13,7 γραμμαρίων, δύο αυτοσχέδια μαχαίρια, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα με τους φορτιστές τους. Παράλληλα, συνελήφθησαν εννέα κρατούμενοι, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της κατοχής και της εισαγωγής ναρκωτικών σε σωφρονιστικό κατάστημα και της οπλοκατοχής κατά περίπτωση. Για τα ευρήματα βρίσκεται σε εξέλιξη προανάκριση από την Ασφάλεια Ναυπλίου.

Υπενθυμίζεται πως, κατά τη διάρκεια ανάλογου ελέγχου που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στις Φυλακές Κορυδαλλού, βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ναρκωτικά, κούτες με ουίσκι, αυτοσχέδια όπλα και ένα… Ρόλεξ!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This