12-7-2020

Σε πανικό μετά τις αποκαλύψεις για Ράικου, βγάζουν πάλι μπροστά τον Μιωνή!

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΜΕ ΝΕΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ!

Σε συντονισμένη ορχήστρα παραπέμπουν πλέον οι ενέργειες αυτών που στην προσπάθειά τους να συγκαλύψουν το μεγάλο σκάνδαλο της Novartis, έστησαν την φαρσοκωμωδία της …σκευωρίας!

Σήμερα το πρωί λοιπόν, μετά τις αποκαλύψεις για την δράση του γιατρού – συζύγου της Ελένης Ράικου αλλά και το έμβασμα από την Novartis στον οικογενειακό της λογαριασμό που έφερε στο φως το TVXS.gr, εμφανίστηκε πάλι ως από μηχανής θεός ο κύριος Σάμπι Μιωνή! Καταθέτοντας επιστολή προκειμένου να σώσει την καταρρέουσα φαρσοκωμωδία της προανακριτικής, που όπως ισχυρίζεται περιλαμβάνει και παράνομη ηχογράφηση έλληνα υπουργού! Καθώς και αποσπασματικές φράσεις που όμως εντάσσονται στην αδιάλειπτη προσπάθεια συγκάλυψης των δύο τεράστιων σκανδάλων που κόστισαν δισεκατομμύρια στα δημόσια ταμεία. Της Novartis και της λίστας Λαγκάρντ. Με νέα κακουργήματα δηλαδή, προσπαθούν να συγκαλύψουν τα κακουργήματα!

Παπασταύρου Σαμαράς

Νέο σκάνδαλο με λογαριασμό στην Κύπρο που «άδειασε» λίγο πριν το κούρεμα!

Σήμερα όμως υπάρχει ακόμα μία μεγάλη αποκάλυψη από την εφημερίδα Δημοκρατία, για την δράση του συνεταίρου του κυρίου Μιωνή αλλά και στενού συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά με κορυφαίο μάλιστα θεσμικό ρόλο! Μιλάμε για την αιφνίδια απόσυρση των καταθέσεων του κυρίου Παπασταύρου από την Κύπρο, την ημέρα που η σύνοδος κορυφής στην οποία συμμετείχε ο συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, έστρωσε το χαλί για το κούρεμα καταθέσεων που κατέστρεψε την μαρτυρική Μεγαλόνησο!

Μιλάμε δηλαδή για μία ενέργεια που αναδύει την οσμή κολοσσιαίου πολιτικού και οικονομικού σκανδάλου, για την οποία είναι βέβαιον ότι θα επιληφθούν οι αρμόδιες αρχές Ελλάδος και Κύπρου. Την ώρα δηλαδή που χιλιάδες καταθέτες έχαναν τα λεφτά τους, ο κύριος Παπασταύρου, προφανώς όχι με θεία επιφοίτηση, προλάβαινε και τα απέσυρε!

Όσοι νομίζουν λοιπόν ότι θα ανακόψουν την πορεία της δικαστικής διερεύνησης των σκανδάλων που ρήμαξαν το ελληνικό έθνος με κοριούς και παρακρατικές μεθοδεύσεις, το μόνο που θα καταφέρουν είναι να βρεθούν εμπλεκόμενοι και σε άλλες κακουργηματικές πράξεις.

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ