ΚΟΛΟΜΒΙΑ! Μετάθεση ζήτησε και ο τρίτος ανακριτής του Noor One!

Must Read

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΔΙΚΗ ΣΤΟ OPEN

 

Εθνική ΝΤΡΟΠΗ τα οσα συμβαίνουν με το πλοίο της τουρκικής ηρωΐνης και παραπέμπουν στις πιο σκοτεινές ημέρες της Κολομβίας του Εσκομπάρ

 

Ο ειδικός ανακριτής Πειραιά Γιάννης Πετρόπουλος, ο οποίος ανέλαβε την παράλληλη έρευνα του Noor One το Σεπτέμβριο του 2019, ζήτησε μετάθεση.

Όπως αποκάλυψε η “Δίκη στο Open”, ο κ. Πετρόπουλος κατέθεσε έγγραφο αίτημα στους ανωτέρους του να μετατεθεί από τον Πειραιά στη Χαλκίδα για προσωπικούς λόγους.

Η τύχη του αιτήματός του θα γίνει γνωστή τις επόμενες μέρες.

Ο κ. Πετρόπουλος είχε ζητήσει εγγράφως να του διατεθεί επίκουρος ανακριτής λόγω του όγκου των δικογραφιών, αλλά το αίτημά του δεν απαντήθηκε από τον προϊστάμενο του Πρωτοδικείου Πειραιά Γιάννη Μαλλούχο.

 

ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΑΡΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΡΚΟΠΛΟΙΟ!

 

Και σε άλλη περίπτωση δεν έγινε δεκτή η άρση απορρήτου από το συμβούλιο Πλημμελειοδικών Πειραιά, στην έρευνα για το Noor One. Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά Ειρήνη Τζίβα είχε ζητήσει να γίνει άρση απορρήτου στο κινητό του ισοβίως καταδικασθέντα Μάκη Γιαννουσάκη, το οποίο βρέθηκε στη φυλακή. Το δικαστικό συμβούλιο απέρριψε το αίτημά της, αλλά έγινε αναίρεση. Με αυτόν τον τρόπο βρέθηκαν εκατοντάδες τηλεφωνικές κλήσεις στο κινητό του  κρατουμένου. Αρχισαν να ερευνώνται από την πρώτη ανακρίτρια του Noor One Ευαγγελία Αλεξακίδου, η οποία πριν ολοκληρώσει το έργο της, μετατέθηκε!

 

ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΜΑΡΤΥΡΑ ΤΟΥ NOOR ONE

 

Ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος, ο οποίος είναι επόπτης των υποθέσεων ναρκωτικών σε όλη την επικράτεια, ζήτησε από την τηλεοπτική «Δίκη στο Οpen» ολόκληρη τη συνέντευξη που έδωσε ο μάρτυρας του Noor One στην εκπομπή. Το ηχητικό υλικό και η πλήρης απομαγνητοφώνηση της συνέντευξης παραδόθηκαν στον κ. Ντογιάκο, ο οποίος σε τηλεοπτική του παρέμβαση είχε δεσμευτεί ότι η Δικαιοσύνη θα κάνει το παν ώστε να λάβει ένορκη κατάθεση από τον μάρτυρα που προσπαθεί εδώ και δυόμιση περίπου χρόνια να έρθει σε επαφή με τις ελληνικές αρχές.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This