Κατέρρευσε η σκευωρία κατά Φιλιππάκη, βαρύτατα εκτεθειμένος ο πρόεδρος της εξεταστικής Ι. Μπουγάς

Must Read

Η χθεσινή κατάθεση της υποκλαπείσας συνομιλίας Μιωνή – Παππά, συνθλίβει στην κυριολεξία το βρώμικο σχέδιο που κάποιοι είχαν εξυφάνει κατά του εκδότη Ιωάννη Φιλιππάκη, του Αλέξανδρου Τάρκα αλλά και της Γιάννας Παπαδάκου. Αποκαλύπτονται όμως και τα κίνητρα όσους επιχείρησαν να στήσουν αυτή την σκευωρία. Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι επεδίωκαν την συγκάλυψη δύο μεγάλων σκανδάλων που, μην απορήσετε, αν αποδειχθεί σύνδεση τους. Το σκάνδαλο της λίστας Λαγκάρντ και το σκάνδαλο Novartis.

 

Και τα δύο σκάνδαλα αυτά αφορούν διασπάθιση κολοσσιαίου ποσού δημοσίου χρήματος, και μάλιστα η φύση των δυό σκανδάλων μπορεί σε κάποιο σημείο να τέμνεται. Για παράδειγμα να υπήρχε ξέπλυμα μίζας από την φαρμακευτική εταιρεία, μέσω πολυδαίδαλων διαδρομών οφσόρ. Αυτά όμως θα τα διερευνήσει η δικαιοσύνη που όπως αποδεικνύει, δεν λυγίζει μπροστά σε καμιά πολιτική, επιχειρηματική, η εκδοτική πίεση.

 

Αποκαλύπτεται το θεσμικό έγκλημα του Ι. Μπουγά κατά Φιλιππάκη!

 

Οι χθεσινές αποκαλύψεις όμως από την υποκλοπή εκθέτουν ανεπανόρθωτα και εξηγούν το λόγο που μέλη της προανακριτικής δεν επιθυμούσαν σε καμία περίπτωση να εξεταστεί ο Ιωάννης Φιλιππάκης ως μάρτυρας, αλλά κυρίως να κληθούν τα πρόσωπα που είχε υποδείξει ο Ιωάννης Φιλιππάκης, ως μάρτυρες!

Προφανώς ο εκδότης της «δημοκρατίας» Γιάννης Φιλιππάκης, που κλήθηκε ως… δήθεν «ύποπτος» για μερικές μέρες στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής, δικαιώνεται σήμερα πανηγυρικά για την επιλογή του να ζητήσει να καταθέσουν ως μάρτυρες ο Γιώργος Βασιλειάδης αλλά και εκ νέου ο Νίκος Παππάς, αλλά και ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Μιχάλης Καλογήρου. Και τα τρία αυτά πρόσωπα αναφέρονται ή συμμετέχουν στην συνομιλία!

Άρα ο κύριος Μπουγάς έχει προσωπικά βαρύτατες ευθύνες για το γεγονός ότι παρεμπόδισε αυτή την εξέλιξη που θα έριχνε άπλετο φως στην βρώμικη αυτή υπόθεση συγκάλυψης σκανδάλων κατά του Ελληνικού δημοσίου. Αντίθετα, επέτρεψε στον Μιωνή να καταθέσει και να αφήσει βαρύτατα αιχμές ακόμα και για την σύζυγό του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, για σχέσεις της με τον δικηγόρο των οφσόρ, Σταύρο Παπασταύρου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This