Βροχή οι καταγγελίες για τον προφυλακισμένο Κοντοστάθη! Μια 35χρονη μητέρα δύο παιδιών είναι ίσως το 4ο θύμα του (video)

Must Read

Όσο περνούν οι ώρες και περισσότερες λεπτομέρειες για τη δράση του «γιατρού»-μαϊμού βγαίνουν στην επιφάνεια, μετά και τη δημοσιοποίηση της ταυτότητάς του, τόσο αυξάνεται και το σοκ από το πόσο ανελέητος και απάνθρωπος μπορεί να γίνει κάποιος. Οι καταγγελίες που δέχονται οι Αρχές πέφτουν «βροχή» και οι έρευνες της Ασφάλειας επεκτείνονται πλέον σε όλη την Ελλάδα.

Τα θύματα απάτης μέχρι τώρα είναι περισσότερα από 60, με κάποια από αυτά να έχουν καταγγείλει ότι ο ψευτογιατρός τους πήρε πολλές χιλιάδες ευρώ, ενώ σε 35χρονη που πιθανόν είναι και το τέταρτο θύμα του, έκανε «θαυματουργές» ενέσεις απευθείας από το… Βατικανό!

Η ιστορία με την 35χρονη

https://www.youtube.com/watch?v=HvB1D1wFhw0

Εκτός από τους τρεις θανάτους για τους οποίους κατηγορείται ο «γιατρός» Νίκος Κοντοστάθης, δεν αποκλείεται να ευθύνεται και για άλλον έναν: μιας 35χρονης μητέρας δυο παιδιών που έπασχε από καρκίνο στο στήθος.

Μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος Στέλιος Σούρλας είπε πως ο Κοντοστάθης την έπεισε να μην ακολουθήσει τον τρίτο κύκλο της θεραπείας της και πρόσθεσε πως «μπορούμε να μιλάμε για τον τέταρτο θάνατο» (σ.σ. μετά τα δύο παιδιά 14 και 16 ετών και τον 76χρονο) στον οποίο εμπλέκεται ο ψευτογιατρός.

Αντί της θεραπείας, όπως είπε ο κ.Σούρλας, έκανε στην άτυχη γυναίκα 6 ενέσεις προερχόμενες «κατευθείαν από το Βατικανό», όπως είχε παραμυθιάσει την ίδια και την οικογένειά της ως «εξειδικευμένος ογκολόγος», η οποία του έδωσε 60.000 ευρώ γι’ αυτές.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συλλέξει, από θύματα απάτης του Κοντοστάθη, μιλάμε πλέον και για συνεργούς του ψευτογιατρού, οι οποίοι «έσπρωχναν» υποψήφιους προς τον απατεώνα.

Αυτό φαίνεται να υποστηρίζει και ρεπορτάζ του MEGA, το οποίο μετέδωσε πως άγνωστος άνδρας πλησίασε επιχειρηματία και του σύστησε τον 47χρονο ως τον επιστήμονα που θα θεράπευε το αυτοάνοσο από το οποίο πάσχει. Το μόνο που κατάφερε ο ασθενής ήταν να χάσει πάνω από 12.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τον Alpha, η Ασφάλεια ερευνά την περίπτωση και ενός άνδρα στο Βόλο, καρκινοπαθούς, που είχε επισκεφθεί και αυτός και η οικογένειά του τον «μαϊμού» γιατρό, δίνοντάς μάλιστα και 30.000 ευρώ, συνεχίζοντας, ωστόσο, τη χημειοθεραπεία του.

Η Ασφάλεια ερευνά και μία περίπτωση από τη Λαμία, ενώ να πούμε ότι περισσότερες από  35 νέες καταγγελίες που έχουν οι αστυνομικοί, είναι από την επαρχία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This