«Όποιον πάρει ο Δρ Χάρος»! Κυνικός και προκλητικός ρίχνει ευθύνες στους γονείς των θυμάτων του

Must Read

Αμετανόητος και άκρως προκλητικός εμφανίστηκε κατά την απολογία του στον ανακριτή ο «δρ Χάρος», Νίκος Κοντοστάθης, καθώς μεταξύ άλλων επέρριψε δίχως ίχνος ντροπής ευθύνες στους γονείς των παιδιών που πάλευαν με τον καρκίνο και τους χαρακτήρισε υπεύθυνους για τον χαμό τους! Μάλιστα, ισχυρίστηκε πως το μόνο που έκανε ήταν να προσφέρει θετικές υπηρεσίες… placebo σε ετοιμοθάνατους!

Απαντώντας σε ερωτήσεις του δικαστικού λειτουργού ο ψευτογιατρός, που κατηγορείται για τους θανάτους τουλάχιστον τριών ανθρώπων ενώ ερευνάται για τουλάχιστον δυο ακόμη, φέρεται να υποστήριξε ότι, τόσο τα δύο ανήλικα παιδιά όσο και ο 76χρονος των οποίων του καταλογίζονται οι θάνατοι και γι’ αυτούς προφυλακίστηκε, δεν είχαν πιθανότητες να ζήσουν! Τόνισε, μάλιστα, ότι ακόμα και σε ιδανικές συνθήκες η πλήρης ίαση δεν ανήκει στο επίπεδο του προβλεπτού αλλά του θαύματος μεταφορικώς.

«Δεν υπήρχε πλάνη των θυμάτων… Προσέφερα θεραπευτικές υπηρεσίες ή -σε περίπτωση που κάποιος δεν αποδέχεται αυτές τις μεθόδους- προσέφερα θετικές, αν μη τι άλλο, υπηρεσίες Placebo» είπε με περίσσιο θράσος.

Σύμφωνα με τον κατηγορούμενο, η αρχή της διαδρομής του ως «γιατρός», ξεκίνησε στα τέλη του 2015.

«Σε μία επίσκεψή μου στη μονή Βατοπεδίου έτυχε να αναφερθεί ότι αρκετοί μοναχοί αντιμετώπιζαν πρόβλημα προστάτη και πως οι συμβατικές θεραπείες που ακολουθούσαν δεν τους είχαν βοηθήσει. Έτσι, τους πρότεινα μία εξειδικευμένη θεραπεία με βότανα, η οποία είχε ευεργετικά αποτελέσματα. Κατόπιν αυτού, από στόμα σε στόμα και αφού είχα προτείνει διάφορες βοτανοθεραπείες, μάθαιναν για μένα. Δεν ψάρευα υποψηφίους ασθενείς, αλλά προσέφερα τις υπηρεσίες μου κατόπιν συστάσεων από στόμα σε στόμα. Για την δήθεν ιατρική μου ιδιότητα, το αληθές είναι ότι αρχικά δεν παρουσιαζόμουν ως τέτοιος, αλλά με την ιδιότητα που πράγματι θεωρούσα ότι διέθετα, αυτή του βοτανολόγου -έστω και εμπειρικού» ανέφερε και πρόσθεσε:

«Στη συνέχεια με πήρε η κατρακύλα και ξεκίνησα να απολαμβάνω τον τίτλο του γιατρού, διανθίζοντας τον με διάφορες επιπλέον ιδιότητες βρισκόμενος σε μία ψυχολογική κατάσταση αδράνειας, χωρίς δηλαδή να μου περνάει από το μυαλό ότι αυτό πρέπει να σταματήσει».

Άλλωστε όπως αποκάλυψε: «Από μικρός διάβαζα ιατρικά βιβλία. Είχα πολλές ιατρικές γνώσεις και έτσι εύκολα μπορούσε κάποιος να με περάσει για γιατρό».

Ο κατηγορούμενος αρνείται πως ζούσε από τα χρήματα θυμάτων του και ισχυρίστηκε ότι τους χρέωνε τις αξίες των βοτάνων και των πανάκριβών βαμμάτων που τους παρείχε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This