Παρασκευή 7/5/2021

Λογίστρια το «έπαιζε» γιατρός και κανόνιζε μαϊμού χημειοθεραπείες στην κουμπάρα της

Τον πόνο και την αγωνία των ανθρώπων όπως φαίνεται, εκμεταλλεύονται στο έπακρο, επιτήδειοι που θέλουν να «αφαιμάξουν»  τα θύματά τους με υποσχόμενοι δήθεν ίαση.

Το Τριμελές Καβάλας επέβαλλε ποινή φυλάκισης δύο ετών στην γυναίκα από την Θεσσαλονίκη η οποία μηνύθηκε από την κουμπάρα της και στενή της φίλη.

Σύμφωνα με το proininews.gr, η κατηγορούμενη που εργαζόταν ως λογίστρια και παρουσιαζόταν ως ιατροδικαστής, είχε κάρτα ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος σε Δήμο της Θεσσαλονίκης, στην οποία αναγραφόταν η υποτιθέμενη ιδιότητά της.

Όταν η κουμπάρα της αρρώστησε, η απατεώνισσα ιατροδικαστής προσφέρθηκε να της εξασφαλίσει «γνήσια» φάρμακα για χημειοθεραπείες και εξέταση γονιδιακής ταυτότητας που δεν έγινε ποτέ, αποσπώντας της το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ.

Η μηνύτρια και κουμπάρα της κατηγορούμενης, κατέθεσε ότι η κατηγορούμενη εξασφάλισε «γνήσια» φάρμακα για τις χημιοθεραπείες και σε κοινή τους φίλη, ζητώντας χρήματα και από εκείνη. «Ακόμη και σήμερα το παίζει γιατρός» είπε καταθέτοντας η μηνύτρια. «Ήξερα ότι ήταν λογίστρια» είπε επίσης προς το δικαστήριο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ