Παρασκευή 7/5/2021

Ο πολυάσχολος «κύριος Λ.»: Από τις ομαδικές σεξουαλικές συνευρέσεις, σε επαφές με εκδότες και δημοσιογράφους

Αποτροπιασμό προκαλούν τα όσα αποκαλύπτονται για το κύκλωμα που προωθεί νεαρές, ακόμα και ανήλικες, γυναίκες, όπως και τη συμμετοχή πολιτικών, δημοσιογράφων, εκδοτών σε διάφορες παράνομες δραστηριότητες.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο εγκέφαλος κύριος Λ. μαζί με τον συνέταιρό του γνωστό δικηγόρο, εμφανίζονται, όπως αποκαλύπτουν καταγεγραμμένες συνομιλίες, να συμμετέχουν σε ομαδικές ερωτικές συνευρέσεις.

Μια από αυτές ,φέρεται να ήταν με νεαρή αστυνομικό στο σπίτι του δικηγόρου, ενώ άλλη μια με νεαρή κοπέλα, σε ξενοδοχείο της Αγίας Παρασκευής. Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει το documentonews.gr,  άτομο αλβανικής καταγωγής ζητά από τον κύριο Λ. να επικοινωνήσει με γνωστό μάνατζερ, ώστε να κανονίσει ομαδικές σεξουαλικές συνευρέσεις με επώνυμες γυναίκες.

Από τις καταγραφές του κοριού της ΕΥΠ αποκαλύπτεται πως ο κύριος Λ. ζητά «δύο κορίτσια 17-18 ετών» από άγνωστο άτομο στις Σποράδες, ενώ άλλη περίπτωση καταγράφει συνομιλία με γυναίκα στην οποία λέει πως θα της δώσει «300 ευρώ, δύο άτομα για δύο ώρες».

Η πολυσέλιδη δικογραφία κάνει λόγο ακόμη για «βίζιτες πολυτελείας» σε κρουαζιέρα, για ερωτικές συνευρέσεις με ιδιαίτερη βιαιότητα και χορήγηση ουσιών.

Σε άλλο σημείο της δικογραφίας, αναφέρεται εμπλοκή τουλάχιστον τριών γνωστών δημοσιογράφων με τον κύριο Λ. Όπως αναφέρει το documentonews.gr, ο ένας εξ αυτών είναι εκδότης γνωστής εφημερίδας με στενές σχέσεις με τη ΝΔ και κουμπαριά με κορυφαίο στέλεχός της.

Για τους άλλους δύο δημοσιογράφους ο κύριος Λ. λειτουργούσε και ως «πηγή» θεμάτων, είτε αστυνομικών, είτε ως μεσολαβητής για να προσληφθεί ο ένας εξ αυτών, δημοσιογράφος πρωινών τηλεοπτικών εκπομπών, σε κανάλι συμφερόντων υπόδικου μεγαλοπαράγοντα.

πηγή: documentonews.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ