Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά δέκα ερωτικά βίντεο ανέβασε 41χρονος στο διαδίκτυο, για να εκδικηθεί την πρώην του!

Must Read

«Καμπάνα» έριξε ο Άρειος Πάγος σε έναν 41χρονο άνδρα, ο οποίος αποφάσισε να εκδικηθεί τη σύντροφό του μετά τον χωρισμό τους, αναρτώντας στο διαδίκτυο βίντεο με τις ερωτικές περιπτύξεις τους απ’ όταν ήταν ζευγάρι!

Ο εφιάλτης για την άτυχη κοπέλα άρχισε το 2014, όταν ο αδίστακτος κατηγορούμενος ανάρτησε όχι ένα και δύο, αλλά 10 ερωτικά βίντεο με «πρωταγωνίστρια» την άλλοτε αγαπημένη του, σε περιφερειακή ιστοσελίδα του τόπου καταγωγής της, όταν η νεαρή γυναίκα του ανακοίνωσε την απόφασή της να τον χωρίσει!

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι διατηρούσε ερωτικό δεσμό από το 2008 ως το 2013 και, σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση, κατά τη διάρκεια της σχέσης τους εκείνος είχε τη συνήθεια να καταγράφει τις ερωτικές συνευρέσεις τους σε βίντεο προς «προσωπική του τέρψη» με τη συναίνεση της κοπέλας. Ωστόσο, η νεαρή δεν μπορούσε να φανταστεί ότι το ευαίσθητο και άκρως προσωπικό αυτό υλικό θα χρησιμοποιούνταν, αρχικά, ως μέσο απειλών και, στη συνέχεια, εκδίκησης.

Το 2013, όταν η κοπέλα τού ζήτησε να διακόψουν τη σχέση τους, άρχισε να την πιέζει ζητώντας επανασύνδεση και δεν δίστασε να την απειλήσει ότι θα την κάνει ρεζίλι στην ιδιαίτερη πατρίδα της, δημοσιοποιώντας τα βίντεο που είχε στην κατοχή του. Η ίδια δεν ενέδωσε στις πιέσεις, όμως σύντομα άνοιξε ο ασκός του Αιόλου, καθώς ο 35χρονος -τότε- άνδρας έκανε πράξη τις απειλές του!

Το σούσουρο, που δεν άργησε να εξαπλωθεί, έφτασε στα αυτιά του θύματος, η οποία αντίκρισε έντρομη τον εαυτό της στα «καυτά» βίντεο που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου! Μάλιστα, ο δράστης φρόντισε να αναγράφονται τόσο το… ονοματεπώνυμο, όσο και ο τόπος καταγωγής της στο οπτικοακουστικό υλικό, ενώ κράτησε μυστικά τα δικά του στοιχεία κρύβοντας το πρόσωπό του!

Φυλάκιση και πρόστιμο

Αμέσως η κοπέλα προσέφυγε στις Αρχές ζητώντας την τιμωρία του πρώην της και το δευτεροβάθμιο δικαστήριο τη δικαίωσε, καταδικάζοντάς τον σε φυλάκιση δύο ετών με τριετή αναστολή και χρηματική ποινή 8.000 ευρώ, για παράνομη επεξεργασία ευαίσθητων δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα κατ’ εξακολούθηση.

Ο καταδικασθείς προσέφυγε στον Άρειο Πάγο κατά της εφετειακής απόφασης, όμως οι δικαστές του Ανωτάτου Δικαστηρίου επικύρωσαν την ποινή που του είχε επιβληθεί. Ωστόσο, μείωσαν το χρηματικό πρόστιμο, καθώς στο μεσοδιάστημα ο κατηγορούμενος είχε καταστεί ανάπηρος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This