Οικογενειακή τραγωδία στην Ζαχάρω: Γιατί ο πολύτεκνος συνταξιούχος δάσκαλος σκότωσε τον μικρό του γιο και αυτοκτόνησε

Must Read

Αδυνατεί να συλλάβει ανθρώπινος νους την οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, στην Μηλέα Ζαχάρως στην Ηλεία, όταν 83χρονος συνταξιούχος εκπαιδευτικός πυροβόλησε εν ψυχρώ και σκότωσε τον γιο του και στην συνέχεια αυτοκτόνησε.

Συγκλονισμένοι οι κάτοικοι δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που βρήκε το μικρό χωριό τους. Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές που προσπαθούν να ξετυλίξουν το αιματοβαμμένο κουβάρι και να εντοπίσουν τα αίτια της τραγωδίας, ο συνταξιούχος εκπαιδευτικός έμενε μόνος του στο πατρικό του σπίτι στην Μηλέα, καθώς η σύζυγός του, με την οποία είχαν αποκτήσει εννέα παιδιά, είχε πεθάνει πριν απο μερικά χρόνια.

Τις τελευταίες ημέρες το μικρότερο παιδί της οικογένειας, ο 45χρονος γιος του είχε κατέβει στην περιοχή για να συναντήσει τα αδέλφια του και έμενε στο πατρικό του.  Χθες, μάλιστα, είχε κανονίσει να βρεθεί στον Πύργο με τα αδέρφια του, προκειμένου να φάνε όλοι μαζί τα ψάρια που είχε ψαρέψει. Πριν, όμως, πάει στο ρααντεβού αποφάσισε να ενημερώσει και να συναντήσει για λίγο τον πατέρα του. Ανάμεσα στους δυο άνδρες ξέσπασε άγριος καβγάς, με αποτέλεσμα ο ηλικιωμένος να αρπάξει την κυνηγητική του καραμπίνα και να πυροβολήσει τον γιο του. Λίγα λεπτά μετά έβαλε και ο ίδιος τέλος στην ζωή του. Τόσο οι κάτοικοι της περιοχής, όσο και τα υπόλοιπα παιδιά του ανέφεραν στους αστυνομικούς ότι ο 83χρονος ήταν ένας ιδιαίτερα «σκληρός» πατέρας και άνθρωπος.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This