Στη φάκα μέλη διεθνούς κυκλώματος διακίνησης κοκαΐνης – Σκόπευαν να φέρουν 200 κιλά από Λ. Αμερική μέσω Ολλανδίας! (video)

Must Read

Διεθνές κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών με «άκρες» σε Λατινική Αμερική και Ολλανδία, εξαρθρώθηκε από τη Δίωξη Ναρκωτικών, όταν επιχείρησε να περάσει 28 κιλά κοκαΐνης από τον Προμαχώνα!     

Οι συλληφθέντες είχαν σκοπό να φέρουν 200 κιλά κοκαΐνη από τη Λατινική Αμερική μέσω Ολλανδίας, αλλά, όταν πληροφορήθηκαν πως τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα στον Προμαχώνα επρόκειτο να κλείσουν, φόρτωσαν «άρον-άρον» 28 κιλά ναρκωτικών στο αυτοκίνητό τους και ξεκίνησαν για Ελλάδα.

Πρόκειται για μέλη διεθνούς κυκλώματος, οι οποίοι είναι γνωστοί στις Αρχές εδώ και μια δεκαετία περίπου, με τον έναν εκ των συλληφθέντων να είναι 61χρονος Έλληνας, ο οποίος, όχι μόνο θεωρείται ο «εγκέφαλος» του κυκλώματος, αλλά αποτελεί και «βαρύ» όνομα στην πιάτσα των ναρκωτικών!

Η επιχείρηση έλαβε χώρα το βράδυ της Δευτέρας από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, με τα 28 κιλά κοκαΐνη να εντοπίζονται σε ειδική κρύπτη στο αυτοκίνητο, ακριβώς κάτω από την πόρτα του οδηγού. Οι Αρχές ήδη γνώριζαν για το ταξίδι των μελών του κυκλώματος στην Ολλανδία και είχαν λάβει τα μέτρα τους.

κοκαινη γαδα

Υψηλής καθαρότητας

Αξίζει να σημειωθεί πως οι συσκευασίες ήταν περιτυλιγμένες εσωτερικά με ειδικό καρμπόν προς αποφυγή εντοπισμού από συσκευές ανίχνευσης, ενώ το λογότυπο «555» πιστοποιεί ότι πρόκειται για υψηλής καθαρότητας κοκαΐνη, παρασκευασμένη σε χώρα στην Λατινική Αμερική.

Κατά την επιχείρηση, συνελήφθησαν άλλοι δυο Έλληνες, για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, για τους οποίους η εμπλοκή τους στην υπόθεση εξετάζεται.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 28 κιλά και 35 γραμμάρια κοκαΐνη, 3 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, περίστροφο και 26 φυσίγγια, 550 ευρώ, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και
12 κινητά τηλέφωνα.

  • Δείτε βίντεο της ΕΛ.ΑΣ. από τον εντοπισμό των ναρκωτικών:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This