ΕΥΠ για Κορυδαλλό: Ο Μάλαμας, ο Άραβας, τα όργια, οι γυναίκες και τα ντελίβερι για κάθε γούστο!

Must Read

Κράτος εν κράτει στις φυλακές Κορυδαλλού… Ιδιαίτερα αποκαλυπτικές είναι οι καταγραφές τηλεφωνικών συνομιλιών της ΕΥΠ του 2016 για την κατάσταση που επικρατεί στο μεγαλύτερο σωφρονιστικό ίδρυμα της χώρας. Κρατούμενοι που έκαναν κουμάντο σε όσα συνέβαιναν και υπάλληλοι που ακολουθούσαν πρόθυμα τις «εντολές» τους, την ώρα που όποιος ήθελε, έμπαινε και όποιος ήθελε έβγαινε.

Ο «Τραπεζίτης» και ο «Αντώνης ο Άραβας»

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ΕΥΠ, ο δολοφονημένος (στο Χαϊδάρι) επιχειρηματίας Δημήτρης Μάλαμας με το ψευδώνυμο «τραπεζίτης» και ένας σωφρονιστικός υπάλληλος με κωδική ονομασία «Αντώνης ο Άραβας», ήταν  τα βασικά γρανάζια του σάπιου μηχανισμού στον Κορυδαλλό και ιδιαιτέρως στο ψυχιατρείο των φυλακών.

Ο Μάλαμας επισκεπτόταν συχνά της φυλακές και όπως λέει η αναφορά της ΕΥΠ είχε και «δωράκια» μαζί, όπως φαγητά, ποτά, αλλά και αλλοδαπές γυναίκες (εκδιδόμενες), προς… τέρψιν κρατουμένων και σωφρονιστικών υπαλλήλων που συμμετείχαν στο… παρεάκι.

Το πόρισμα της ΕΥΠ έχει διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Εγκλημάτων Διαφθοράς από τον Δεκέμβριο του 2016 και από την τότε εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου (για διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης «προς διακρίβωση ή μη αυτεπαγγέλτως διωκόμενων εγκλημάτων»), αλλά ακόμα δεν έχουν προχωρήσει σχετικές έρευνες από τις αρμόδιες αρχές.

«Το έχω πει πολλές φορές ότι ειδικά ο Κορυδαλλός ήταν χύμα! Οι κρατούμενοι- είναι γεγονός αυτό, μπορούν να τα επιβεβαιώσουν εδώ- κυκλοφορούσαν ελεύθεροι μέρα και νύχτα έξω από τα κελιά τους με διάφορες δραστηριότητες, νυχθημερόν όπως αυτοσχέδια καζίνο και πολλά άλλα», σχολίαζε η αρμόδια Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου

Ντελίβερι εδεσμάτων και αλλοδαπών καλλονών

Σύμφωνα με τις καταγραφές του κοριού:

«Ο Μάλαμας βρίσκεται με παρέα όπου πίνουν όλοι μαζί (είναι μεθυσμένοι). Καλεί την αλλοδαπή με την οποία συνευρίσκεται ερωτικά και της λέει να πάει να τον συναντήσει στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού δίνοντάς της παραγγελία να του πάει φαγητό (γύρους – σουβλάκια) επίσης της λέει να πάρει ταξί και μόλις φτάσει θα βγει αυτός έξω για να την βάλει μέσα. Η αλλοδαπή καταφτάνει στο ψυχιατρείο των φυλακών στις 22:00».

Η ΕΥΠ κατάγραψε και διάλογο του Δ. Μάλαμα από το ψυχιατρείο των φυλακών με κάποιον φίλο του. Ο διάλογος είναι χαρακτηριστικός:

«Έλα» απαντά ο φίλος του.
«Μπουρδέλο το κάναμε» απαντά ο Μάλαμας.
«Πίνετε ουισκάκι;» ρωτά γελώντας ο φίλος.
«Ναι, ναι» απαντάει ο Μάλαμας.
«Τον κουμπάρο τον φώναξες;» τον ρωτάει ο συνομιλητής του.

Σύμφωνα τις καταγραφές της ΕΥΠ, ο δολοφονημένος επιχειρηματίας έκανε και «παραδόσεις» σε κρατούμενους:

«Ο Βασίλης και ο Χρήστος από φυλακές επικοινωνούν με τον Μάλαμα και του ζητούν για σήμερα (03-03) στις 13.00 με 14.00 το μεσημέρι να τους στείλει σουβλάκια και παϊδάκια αλλά και ένα μπουκάλι τσίπουρο. Θα παραδοθούν στο όνομα του Χρήστου και όχι στον Άραβα όπως αρχικά νόμισε ο Μάλαμας».

Πίνει νερό στο όνομά του

Το delivery σε κρατουμένους που είναι στο ψυχιατρείο συνεχίζεται. Σε άλλη καταγραφή συνομιλίας από 23/4/2016 ο Μάλαμας συνομιλεί με τον «F» τον οποίο έστειλε στις φυλακές Κορυδαλλού να πάει φαγητά και να τα παραδώσει στον Αντώνη τον Άραβα.

Όπως καταγράφει η ΕΥΠ, ο Μάλαμας πίνει… νερό στο όνομα του «Άραβα» ο οποίος είναι υψηλόβαθμος σωφρονιστικός υπάλληλος στο ψυχιατρείο και πώς όταν μία μέρα κατέρρευσε από το ποτό τον βοήθησε λέγοντας σε συνομιλία με φίλο του πως είναι «γαμώ τα παιδιά» και «κύριος».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This