Προφυλακιστέοι κρίθηκαν ο καθηγητής που αποπλάνησε 14χρονη μαθήτριά του στην Ηλιούπολη και ο 51χρονος δάσκαλος από την Ερέτρια (video)

Must Read

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 44χρονος καθηγητής, ο οποίος κατηγορείται για αποπλάνηση 14χρονης μαθήτριάς του σε γυμνάσιο της Ηλιούπολης, κατόπιν ολοκλήρωσης της τρίωρης απολογίας του ενώπιον της ανακρίτριας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καθηγητής, πατέρας δύο παιδιών, αποδέχθηκε μέρος της κατηγορίας που αντιμετωπίζει, ενώ φέρεται να δήλωσε συντετριμμένος και μετανιωμένος για το κακό που έκανε σε δύο οικογένειες, τη δική του και της μαθήτριας. Εξάλλου, φέρεται να υποστήριξε ότι με την ανήλικη μαθήτρια του είχαν πιο στενή σχέση από τον Φεβρουάριο του 2020 και αφού ήδη είχε κλείσει τα 15.

Σύμφωνα με περαιτέρω πληροφορίες, υποστηρίζει ότι τη βοηθούσε στα μαθήματά της επί ενάμιση χρόνο και ό,τι συνέβη, συνέβη μόνο μία φορά, κάτι για το οποίο αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη.

Προφυλακίστηκε και ο δάσκαλος από την Ερέτρια

Προφυλακιστέος κρίθηκε από τον ανακριτή και εισαγγελέα και ο 51χρονος δάσκαλος από την Ερέτρια, ο οποίος κατηγορείται για αποπλάνηση ανήλικης και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tvstar.gr, ο κατηγορούμενος έφτασε στα δικαστήρια της Χαλκίδας γύρω στις 12.00 το μεσημέρι και ανακρίθηκε περίπου δύο ώρες.

Ο κατηγορούμενος εξήλθε γύρω στις 14.30 από τα δικαστήρια και με τη συνοδεία των αστυνομικών έφτασε στο κτήριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This