9-8-2020

Αλβανός ισοβίτης που την είχε κοπανήσει από τη φυλακή, ντίλαρε ηρωίνη σαν… κύριος!

Σαν… κύριος κυκλοφορούσε και διακινούσε σκληρά ναρκωτικά ένας Αλβανός δραπέτης φυλακών, καταδικασμένος σε ισόβια για ανθρωποκτονία και για σωρεία άλλων εγκληματικών πράξεων, ώσπου οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω την Κυριακή, κατά τη διάρκεια επιχείρησης στη Λούτσα, να μεταφέρει μεγάλη ποσότητα ηρωίνης.

Τον 43χρονο Αλβανό αναζητούσαν οι Αρχές από όταν βγήκε από τις φυλακές με άδεια, αλλά δεν επέστρεψε ποτέ. Και ενώ τον έψαχναν παντού, είχε πέσει ξανά με τα μούτρα στη… δουλειά, διακινώντας σημαντικές ποσότητες ηρωίνης στην Αττική. Στην κατοχή του δραπέτη βρέθηκαν δέκα συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους πέντε κιλών και 50 γραμμαρίων, μια ηλεκτρονική ζυγαριά, 1.050 ευρώ, διαβατήριο και ταυτότητα αμφίβολης γνησιότητας, δύο κινητά, ένας γεμιστήρας και ένας πλαστικός θρυμματιστής.

Ο καταζητούμενος που εξέτιε ποινή ισόβιας κάθειρξης για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, ληστεία κατά συναυτουργία και κατά συρροή, όπως και για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, κατηγορείται πλέον και για διακίνηση ναρκωτικών, παράνομη οπλοκατοχή, πλαστογραφία, καθώς και για απόδραση από τις φυλακές!

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελένη Παπαδοπούλου
Ελένη Παπαδοπούλου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ