Από ψυχιάτρους και νευρολόγους έχει εξεταστεί ο ψυκτικός που κατηγορείται για τη δολοφονία της 63χρονης στην Καλαμαριά

Must Read

Και νέα αναβολή πήρε η δίκη του 32χρονου ψυκτικού, ο οποίος κατηγορείται ότι σκότωσε με σφυρί μια 63χρονη στην Καλαμαριά τον Ιούνιο του 2019, έπειτα από καβγά που είχαν μεταξύ τους για τη… συντήρηση του κλιματιστικού της!

Για την εκδίκαση της υπόθεσης από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης θα οριστεί νέα ημερομηνία, αφού δεν κατέστη δυνατό να παραστούν στη χθεσινή ακροαματική διαδικασία ο γιος και η κόρη του θύματος, η οποία είναι και η βασική μάρτυρας, καθώς εκείνη τη βρήκε αιμόφυρτη μέσα στο σπίτι της.

«Η υπόθεση αναβλήθηκε καθώς δεν μπόρεσαν να παραστούν τρεις μάρτυρες κατηγορίας και συγκεκριμένα τα δύο παιδιά του θύματος και ένας ακόμη μάρτυρας, που τους ήθελε η υπεράσπιση. Γι’ αυτό συνηγορήσαμε και εμείς στην αναβολή της υπόθεσης, διότι κρίναμε ότι είναι απαραίτητη η παρουσία τους», ανέφερε ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου, Νίκος Διαλυνάς

Δίκη με ιδιαίτερο επιστημονικό ενδιαφέρον

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Από εδώ και πέρα, πλέον, θα ξαναπροσδιοριστεί η δίκη από τον αρμόδιο εισαγγελέα Εφετών και υπολογίζουμε ότι τον Σεπτέμβριο θα έχουμε πάλι δικάσιμο. Πρόκειται για μια δίκη με ιδιαίτερο επιστημονικό ενδιαφέρον. Για πρώτη φορά, κατόπιν παραγγελίας της ανακρίτριας, έχει εξεταστεί ο κατηγορούμενος όχι μόνο από ψυχιάτρους, αλλά και από νευρολόγους».

Το φονικό έγινε τον Ιούνιο του 2019, όταν ο 32χρονος κατηγορούμενος επισκέφτηκε την 63χρονη, η οποία ήταν τακτική πελάτισσά του. Εξαιτίας φόρτου εργασίας, όπως είπε, ο ψυκτικός αρνήθηκε να κάνει πρόσθετη εργασία στο κλιματιστικό και συγκεκριμένα να κάνει αντικατάσταση κάποιου ανταλλακτικού. Η γυναίκα δυσανασχέτησε και άρχισε καβγάς με σπρωξίματα στο χολ του διαμερίσματος.

Όπως είχε καταθέσει ο ψυκτικός, εκείνη τη στιγμή θόλωσε, με αποτέλεσμα να αρπάξει ένα σφυρί από την εργαλειοθήκη του και να χτυπήσει με αυτό «αλλεπάλληλες φορές στο κεφάλι το θύμα του, με συνέπεια να το τραυματίσει θανάσιμα», όπως περιγράφεται στο παραπεμπτικό βούλευμα.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή το πρωί της επόμενης ημέρας από την κόρη της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This