Ράπερ: Χτύπησα και λήστεψα τους 18χρονους, επειδή «μου πείραξαν τη γυναίκα»!

Must Read

Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του στην 22η τακτική ανακρίτρια ο νεαρός ράπερ που συνελήφθη για ληστεία στη Βουλιαγμένη πριν από μία εβδομάδα, όταν μαζί με έναν 23χρονο συγκατηγορούμενό του φέρεται ότι γρονθοκόπησαν δύο 18χρονους, για να τους αρπάξουν τα γυαλιά ηλίου, τα κινητά και πέντε ευρώ που είχαν πάνω τους!

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις εξηγήσεις του ενώπιον της δικαστικής λειτουργού ο 24χρονος ράπερ υποστήριξε ότι κίνητρό του δεν ήταν ποτέ η ληστεία και πως ο ίδιος ενεπλάκη σε καβγά με τους δύο νεαρούς για τα… μάτια μια γυναίκας! Όπως φέρεται ότι ισχυρίστηκε, το επεισόδιο άρχισε με αφορμή τα σχόλια των δύο νεαρών για την κοπέλα που συνόδευε και πρόσθεσε ότι πήρε τα αντικείμενα των φερόμενων θυμάτων στο πλαίσιο του «τσαμπουκά» που έγινε μεταξύ τους.

«Δεν είχε κανέναν σκοπό να τους αφαιρέσει αντικείμενα, όλο δε το περιστατικό έλαβε χώρα εξαιτίας διαπληκτισμού των φερόμενων ως δραστών με τα φερόμενα θύματα, με αφορμή την κοπέλα που συνόδευε ο εν λόγω καλλιτέχνης», ανέφερε, μιλώντας στην «Espresso», ο συνήγορός του, Τέλλος Αγαπηνός.

Μάλιστα, επέστρεψε ο ίδιος ο ράπερ τα κινητά στους νεαρούς πριν από τη σύλληψή του, ενώ τα χρήματα που βρέθηκαν πάνω του ήταν λιγότερα από 10 ευρώ, γεγονός που, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, αποδεικνύει ότι δεν επρόκειτο για ληστεία.

Αστυνομική βία

Την ίδια ώρα, ο 24χρονος μουσικός υποστηρίζει ότι κατά την κράτησή του δέχθηκε χτυπήματα από αστυνομικούς, οι οποίοι του προκάλεσαν σοβαρότατες σωματικές βλάβες! Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που ο νεαρός περνά το κατώφλι του κρατητηρίου, καθώς στο παρελθόν έχει συλληφθεί και για άλλες έκνομες ενέργειες, μεταξύ των οποίων υποθέσεις που σχετίζονται με ναρκωτικά, αλλά και για μια επίθεση κατά αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., τον Απρίλιο του 2019, όταν πήγαν να ελέγξουν τα μέλη σπείρας στο 2ο Δημοτικό Σχολείο της Βούλας.

Πάντως, μέχρι στιγμής, ο 24χρονος δεν έχει καταδικαστεί για καμία κατηγορία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This