9-8-2020

Ράπερ: Χτύπησα και λήστεψα τους 18χρονους, επειδή «μου πείραξαν τη γυναίκα»!

Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του στην 22η τακτική ανακρίτρια ο νεαρός ράπερ που συνελήφθη για ληστεία στη Βουλιαγμένη πριν από μία εβδομάδα, όταν μαζί με έναν 23χρονο συγκατηγορούμενό του φέρεται ότι γρονθοκόπησαν δύο 18χρονους, για να τους αρπάξουν τα γυαλιά ηλίου, τα κινητά και πέντε ευρώ που είχαν πάνω τους!

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις εξηγήσεις του ενώπιον της δικαστικής λειτουργού ο 24χρονος ράπερ υποστήριξε ότι κίνητρό του δεν ήταν ποτέ η ληστεία και πως ο ίδιος ενεπλάκη σε καβγά με τους δύο νεαρούς για τα… μάτια μια γυναίκας! Όπως φέρεται ότι ισχυρίστηκε, το επεισόδιο άρχισε με αφορμή τα σχόλια των δύο νεαρών για την κοπέλα που συνόδευε και πρόσθεσε ότι πήρε τα αντικείμενα των φερόμενων θυμάτων στο πλαίσιο του «τσαμπουκά» που έγινε μεταξύ τους.

«Δεν είχε κανέναν σκοπό να τους αφαιρέσει αντικείμενα, όλο δε το περιστατικό έλαβε χώρα εξαιτίας διαπληκτισμού των φερόμενων ως δραστών με τα φερόμενα θύματα, με αφορμή την κοπέλα που συνόδευε ο εν λόγω καλλιτέχνης», ανέφερε, μιλώντας στην «Espresso», ο συνήγορός του, Τέλλος Αγαπηνός.

Μάλιστα, επέστρεψε ο ίδιος ο ράπερ τα κινητά στους νεαρούς πριν από τη σύλληψή του, ενώ τα χρήματα που βρέθηκαν πάνω του ήταν λιγότερα από 10 ευρώ, γεγονός που, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, αποδεικνύει ότι δεν επρόκειτο για ληστεία.

Αστυνομική βία

Την ίδια ώρα, ο 24χρονος μουσικός υποστηρίζει ότι κατά την κράτησή του δέχθηκε χτυπήματα από αστυνομικούς, οι οποίοι του προκάλεσαν σοβαρότατες σωματικές βλάβες! Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που ο νεαρός περνά το κατώφλι του κρατητηρίου, καθώς στο παρελθόν έχει συλληφθεί και για άλλες έκνομες ενέργειες, μεταξύ των οποίων υποθέσεις που σχετίζονται με ναρκωτικά, αλλά και για μια επίθεση κατά αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., τον Απρίλιο του 2019, όταν πήγαν να ελέγξουν τα μέλη σπείρας στο 2ο Δημοτικό Σχολείο της Βούλας.

Πάντως, μέχρι στιγμής, ο 24χρονος δεν έχει καταδικαστεί για καμία κατηγορία.

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελένη Παπαδοπούλου
Ελένη Παπαδοπούλου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ