Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020

Τον… φρόντισε για τα καλά: Βουλγάρα οικιακή βοηθός «ψείρισε» 11.000€ από 87χρονο στα Χανιά

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Τις οικονομίες μιας ζωής ενός ανήμπορου 87χρονου είχε βάλει στόχο μια Βουλγάρα οικιακή βοηθός, η οποία κατάφερε να τις αρπάξει και να γίνει «καπνός»!

Όπως κατήγγειλε στην Αστυνομία ο ηλικιωμένος άνδρας, ο οποίος μένει στην περιοχή Χαλέπα στα Χανιά, η γυναίκα από τη Βουλγαρία που του συστήθηκε με το όνομα «Γιάννα» προσελήφθη ως οικιακή βοηθός και εργάστηκε μόλις τέσσερις ημέρες, στο διάστημα των οποίων καθάριζε και μαγείρευε.

Όμως, στην πραγματικότητα, παρακολουθούσε τις κινήσεις του 87χρονου για να δει πού είχε κρυμμένα τα χρήματα με τα οποία πλήρωνε τα ψώνια και τις άλλες υποχρεώσεις του. Την τελευταία ημέρα, η Βουλγάρα ζήτησε από τον 87χρονο μια ημέρα άδεια, εκείνος της την έδωσε, αλλά από τότε η γυναίκα δεν εμφανίστηκε ξανά.

Ο 87χρονος υποψιάστηκε ότι κάτι κρυβόταν πίσω από την εξαφάνισή της και αμέσως έψαξε να βρει τα περισσότερα από 11.000 ευρώ που φύλαγε στην ντουλάπα του, αλλά διαπίστωσε έντρομος ότι είχαν κάνει «φτερά»!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δημήτρης Σέργιος
Δημήτρης Σέργιος
Απόστολος Κρητικόπουλος
Απόστολος Κρητικόπουλος
Μανώλης Κοττάκης
Μανώλης Κοττάκης
Παναγιώτης Λιάκος
Παναγιώτης Λιάκος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ