Κάτι σάπιο υπάρχει στο… βασίλειο του Κορυδαλλού! Και τι δεν βρήκαν οι κομάντο στη νέα 5ωρη νυχτερινή έφοδο

Must Read

Για μια ακόμη φορά βρέθηκαν «πράματα και θάματα» σε κελιά των φυλακών Κορυδαλλού, μετά από έρευνα της Ομάδας Αντιμετώπισης Έκνομων Ενεργειών της Υπηρεσίας Εξωτερικής Φρούρησης.

Πιο αναλυτικά, η έρευνα ξεκίνησε γύρω στις 20:30 το βράδυ και κράτησε περισσότερες από πέντε ώρες σε θάλαμο με 18 κρατούμενους της Ε’ πτέρυγας του καταστήματος κράτησης.

Οι «κομάντο» εντόπισαν και κατέσχεσαν:

  • 6 αυτοσχέδια μαχαίρια,
  • 1 κομμάτι από καθρέφτη,
  • χειρόγραφες σημειώσεις για ναρκωτικά,
  • 1 ρόπαλο,
  • 2 φορτιστές,
  • 3 κινητά τηλέφωνα,
  • 4 hands free,
  • 2 usb,
  • 1 κάρτα sim,
  • 12 «φιξάκια» με κάνναβη βάρους 8,3 γραμμαρίων και άλλες ναρκωτικές ουσίες.

Τέλος, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Κώστα Παπαδόπουλο της ΕΡΤ, έρευνα έγινε στο υπόγειο της ΣΤ’ πτέρυγας στο κελί που κρατείται βαρυποινίτης ποινικός για την υπόθεση της Greek Mafia (Παναγιώτης Βλαστός), χωρίς όμως να βρεθεί κάτι επιλήψιμο.

Οι επιχειρήσεις και το σούπερ μάρκετ «Κορυδαλλός»

Το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει περισσότερες από πέντε επιχειρήσεις της ειδικής ομάδας της Αστυνομίας σε διάφορες πτέρυγες των Φυλακών Κορυδαλλού και κάθε φορά αυτά που βρίσκουν… εκπλήσσουν (αρνητικά). Φαίνεται πως τα πάντα μπορούν να μπουν χωρίς πρόβλημα στο μεγαλύτερο σωφρονιστικό ίδρυμα της χώρας.

Σε καμία περίπτωση δεν φανταζόμαστε οτι οι φυλακές είναι… κατηχητικό, όμως είναι πραγματικά απορίας άξιον πως είναι δυνατόν σε κάθε έφοδο να εντοπίζονται όπλα, ναρκωτικά και Θεός ξέρει τι άλλο (που δεν έχουν βρεθεί στις προηγούμενες εφόδους).

Αυτό προβληματίζει τις Αρχές και οι υποψίες στρέφονται σε «βρώμικους» Σωφρονιστικούς υπαλλήλους οι οποίοι έναντι του ανάλογου τιμήματος, ή εξαιτίας κάποιου εκβιασμού εξυπηρετούν κρατούμενους και δη βαρυποινίτες οι οποίοι εξουσιάζουν το μεγαλύτερο σωφρωνιστικό κατάστημα της χώρας

Τελικά κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο του… Κορυδαλλού!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This