Έδωσε μάχη η 57χρονη – Οι μαχαιριές δείχνουν το μένος του Πακιστανού που είχε απολυθεί από το κτήμα (video)

Must Read

Συγκλονίζει την τοπική κοινωνία των Φιλιατρών η άγρια δολοφονία μιας 57χρονης γυναίκας από έναν 34χρονο Πακιστανό στην περιοχή Γιόλακα.

Οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν άμεσα τα ίχνη του Πακιστανού παρ’ότι στις κάμερες ασφαλείας του χώρου είχε καταγραφεί με καλυμμένο πρόσωπο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του tharrosnews.gr, τα ιατροδικαστικά ευρήματα αποκαλύπτουν ότι η άτυχη 57χρονη πάλεψε σκληρά με τον δράστη ο οποίος τελικά την σκότωσε με 10 μαχαιριές, οι περισσότερες εκ των οποίων, στον λαιμό. Στο σώμα της έφερε κοψίματα, αλλά και καρφώματα με μεγάλο μαχαίρι, ενώ είχε και αρκετά αμυντικά τραύματα στα χέρια.

Την άτυχη γυναίκα εντόπισε νεκρή η αδερφή της, μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι της , η οποία έλειπε λίγη ώρα από το σπίτι, ώστε να μεταφέρει στα Φιλιατρά μια γυναίκα που εργάζεται στο κτήμα τους. 

Τον απέλυσε από το κτήμα

Ο 34χονος Πακιστανός, μάλιστα φαίνεται να είχε σχεδιάσει την εκδίκησή του, καθώς μέχρι πρότινος εργαζόταν στις καλλιέργειες των δύο αδερφών. Αφορμή για να βγάλει όλο το εκδικητικό του μένος στην γυναίκα που του πρόσφερε έως τώρα εργασία, στάθηκε η απόλυση του πριν από μερικές μέρες. 

Οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο ο δράστης να είχε και συνεργό, καθώς είχε εντοπίσει το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, φορούσε μάσκα και γάντια ώστε να αποκρύψει τα χαρακτηριστικά του και κατάφερε να μπει στην περιφραγμένη οικεία.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This