15-8-2020

Στην αυλή του σπιτιού τους στον Μαραθώνα είχαν στήσει ολόκληρη… χασισοφυτεία!

Σε φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης είχαν μετατρέψει δύο άνδρες την αυλή του σπιτιού στο οποίο διέμεναν, σε περιοχή του Μαραθώνα.

Έπειτα από αξιοποίηση σχετικών πληροφοριών, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής ταυτοποίησαν τους δύο υπόπτους, τους έθεσαν υπό παρακολούθηση και, όταν σιγουρεύτηκαν για την εγκληματική δράση τους, τους πέρασαν χειροπέδες.

Στο πλαίσιο της έρευνας που ακολούθησε εντοπίστηκαν στην αυλή του σπιτιού 23 δενδρύλλια κάνναβης, πλήθος εργαλείων και ο απαραίτητος εξοπλισμός για την καλλιέργεια, την υδροδότηση και τη συντήρηση της χασισοφυτείας, ενώ κατασχέθηκαν και δύο συσκευές κινητών τηλεφώνων για τα οποία αναμένεται να ζητηθεί άρση απορρήτου επικοινωνιών.

Σε βάρος των δύο δραστών, ενός Έλληνα και ενός αλλοδαπού, σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών κατηγορούμενοι για καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών, καθώς από τα στοιχεία που συγκέντρωσε η Δίωξη προέκυψε ότι σχεδίαζαν μετά τη συγκομιδή και την επεξεργασία να διαθέσουν τις ποσότητες κάνναβης στην παράνομη αγορά.

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ