Στην αυλή του σπιτιού τους στον Μαραθώνα είχαν στήσει ολόκληρη… χασισοφυτεία!

Must Read

Σε φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης είχαν μετατρέψει δύο άνδρες την αυλή του σπιτιού στο οποίο διέμεναν, σε περιοχή του Μαραθώνα.

Έπειτα από αξιοποίηση σχετικών πληροφοριών, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής ταυτοποίησαν τους δύο υπόπτους, τους έθεσαν υπό παρακολούθηση και, όταν σιγουρεύτηκαν για την εγκληματική δράση τους, τους πέρασαν χειροπέδες.

Στο πλαίσιο της έρευνας που ακολούθησε εντοπίστηκαν στην αυλή του σπιτιού 23 δενδρύλλια κάνναβης, πλήθος εργαλείων και ο απαραίτητος εξοπλισμός για την καλλιέργεια, την υδροδότηση και τη συντήρηση της χασισοφυτείας, ενώ κατασχέθηκαν και δύο συσκευές κινητών τηλεφώνων για τα οποία αναμένεται να ζητηθεί άρση απορρήτου επικοινωνιών.

Σε βάρος των δύο δραστών, ενός Έλληνα και ενός αλλοδαπού, σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών κατηγορούμενοι για καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών, καθώς από τα στοιχεία που συγκέντρωσε η Δίωξη προέκυψε ότι σχεδίαζαν μετά τη συγκομιδή και την επεξεργασία να διαθέσουν τις ποσότητες κάνναβης στην παράνομη αγορά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This