Χειροπέδες σε… 93χρονο στη Μήλο, επειδή διατηρούσε σπίτι του «αδήλωτο» οπλοστάσιο!

Must Read

Δεν μπορούσε καλά καλά να… περπατήσει από τα γηρατειά, αλλά είχε στο σπίτι του ολόκληρο οπλοστάσιο!

Ο λόγος για έναν 93χρονο από τη Μήλο, ο οποίος άφησε άναυδους τους αστυνομικούς που εντόπισαν κατά τη διάρκεια έρευνας στο σπίτι του πιστόλια, σφαίρες και μαχαίρια και τα κατάσχεσαν!

Στο όμορφο κυκλαδίτικο νησί έχει ξεσπάσει σούσουρο για την περίεργη υπόθεση με πρωταγωνιστή έναν υπερήλικα.

Οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους, όταν προχώρησαν σε έρευνα ύστερα από πληροφορίες που έφτασαν στα γραφεία τους. Με έκπληξη βρέθηκαν μπροστά σε δύο πλήρως λειτουργικά πιστόλια, 277 σφαίρες διάφορων διαμετρημάτων και έξι μαχαίρια. Μάλιστα, τα δύο πιστόλια εστάλησαν στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας για βαλλιστική εξέταση, έτσι ώστε να διαπιστωθεί αν έχουν χρησιμοποιηθεί και σε ποια περίπτωση.

Παρά τις δεκαετίες που βαρύνουν τη σχεδόν αιωνόβια πλάτη του, ο 93χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου. Ξεπερνώντας το πρώτο σοκ, όταν αντίκρισε τον παππού που, ούτε λίγο ούτε πολύ, έσερνε τα βήματά του, η εισαγγελική λειτουργός τού απήγγειλε την κατηγορία της παράνομης οπλοκατοχής και τον άφησε ελεύθερο, ενώ ο ίδιος δεσμεύτηκε να παρουσιαστεί στον ανακριτή για να απολογηθεί και να εξηγήσει από πού προέρχονται τα όπλα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This