Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020

ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ! Συγκλονίζουν οι καταγγελίες του Στέφανου Χίου για το προθανάτιο ραντεβού

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Οι καταγγελίες του δημοσιογράφου Στέφανου Χίου ο οποίος γλίτωσε από θαύμα απόπειρα δολοφονίας με δύο σφαίρες στο κορμί, δίνουν την εικόνα μίας χώρας που θυμίζει Κολομβία του Εσκομπάρ και όχι σύγχρονη ευρωπαϊκή.

Ο Στέφανος Χίος μάλιστα υποστηρίζει πως έχει καταγεγραμμένη ολόκληρη την συνομιλία που είχε με πασίγνωστο δικηγόρο, συζύγου κορυφαίου πολιτικού, δημοσιεύοντας μάλιστα και φωτογραφίες από το επίμαχο ραντεβού. Ο δημοσιογράφος μάλιστα βαφτίζει το ραντεβού ως «προθανάτιο», συνδέοντας το ευθέως με την απόπειρα δολοφονίας εις βάρος του.

Σύμφωνα πάντα με τα όσα ισχυρίζεται ο δημοσιογράφος, επικαλούμενος συγχρόνως το οπτικοακουστικό υλικό που ο ίδιος εξασφάλισε από το ραντεβού, ο πασίγνωστος ποινικολόγος του προσέφερε μεγάλο χρηματικό ποσό, προφανώς για να εξασφαλίσει την σιωπή του. Ανατρέχοντας στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας του Χίου την συγκεκριμένη ημέρα του ραντεβού, δημιουργούνται φρικτοί συνειρμοί που κάνουν κάθε Έλληνα πολίτη να ελπίζει σε μία τραγική σύμπτωση.

Δεν είναι δυνατόν να ενεργοποιούνται άνθρωποι του υποκόσμου προκειμένου να δολοφονήσουν δημοσιογράφο, του οποίου τα ρεπορτάζ – όσο κι αν διαφωνεί κάποιος με τον τρόπο που δημοσιεύονται – ενοχλούν τα υψηλότερα κλιμάκια μίας δημοκρατικά εκλεγμένης εξουσίας!

Εάν μάλιστα κρίνουμε από την ανάρτηση του διακεκριμένου καθηγητή Πάνου Λαζαράτου για την όλη υπόθεση, τότε το θέμα αποκτά τρομακτικές διαστάσεις και η άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης δεν είναι θέμα δικαίωσης του Στέφανου Χίου αλλά θέμα προάσπισης του δημοκρατικού πολιτεύματος.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παναγιώτης Λιάκος
Παναγιώτης Λιάκος
Μανώλης Κοττάκης
Μανώλης Κοττάκης
Χρήστος Μπολώσης
Χρήστος Μπολώσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ