Ηλεία: Ιερόσυλοι έβαλαν στο μάτι τα παγκάρια σε δύο ναούς, αλλά μόνο στον έναν στάθηκαν τυχεροί!

Must Read

Τρομερό θράσος επέδειξαν ακόμα μια φορά αδίστακτοι ιερόσυλοι στην Ηλεία, αυτή τη φορά στη Δημοτική Ενότητα της Φιγαλείας και συγκεκριμένα στις περιοχές Πετράλωνα και Φασκομηλιά, όπου σημειώθηκε διπλή διάρρηξη σε κεντρικές εκκλησίες της περιοχής.

Τα περιστατικά καλούνται να διαχειριστούν οι άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Ζαχάρως, μετά τις καταγγελίες των εκκλησιαστικών συμβουλίων.

Σύμφωνα με τις διωκτικές Αρχές, στον Ιερό Ναό της Φασκομηλιάς οι δράστες κατάφεραν να εισέλθουν στο εσωτερικό του παραβιάζοντας κάποιο από τα παράθυρα και στη συνέχεια δεν δίστασαν να παραβιάσουν και το παγκάρι δημιουργώντας σοβαρές υλικές ζημιές. Τελικά, αφού άρπαξαν το χρηματικό ποσόν που αυτό περιείχε, διέφυγαν δίχως να γίνουν αντιληπτοί από κανέναν.

Παρόμοια διάρρηξη κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι αστυνομικοί και στον ιερό ναό των Πετραλώνων, όπου οι δράστες εισήλθαν στο εσωτερικό του ιερού από την πλαϊνή πόρτα και ακόμα μια φορά στόχος ήταν το παγκάρι. Ωστόσο, σύμφωνα με τις ως τώρα πληροφορίες οι ιερόσυλοι δεν καταφέρουν να αφαιρέσουν το χρηματικό ποσό που υπήρχε στο παγκάρι και έφυγαν με… άδεια χέρια!

To Αστυνομικό Τμήμα Ζαχάρως έχει αναλάβει τη διερεύνηση των δύο περιστατικών, με σκοπό τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This