Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020

Ηλεία: Ιερόσυλοι έβαλαν στο μάτι τα παγκάρια σε δύο ναούς, αλλά μόνο στον έναν στάθηκαν τυχεροί!

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Τρομερό θράσος επέδειξαν ακόμα μια φορά αδίστακτοι ιερόσυλοι στην Ηλεία, αυτή τη φορά στη Δημοτική Ενότητα της Φιγαλείας και συγκεκριμένα στις περιοχές Πετράλωνα και Φασκομηλιά, όπου σημειώθηκε διπλή διάρρηξη σε κεντρικές εκκλησίες της περιοχής.

Τα περιστατικά καλούνται να διαχειριστούν οι άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Ζαχάρως, μετά τις καταγγελίες των εκκλησιαστικών συμβουλίων.

Σύμφωνα με τις διωκτικές Αρχές, στον Ιερό Ναό της Φασκομηλιάς οι δράστες κατάφεραν να εισέλθουν στο εσωτερικό του παραβιάζοντας κάποιο από τα παράθυρα και στη συνέχεια δεν δίστασαν να παραβιάσουν και το παγκάρι δημιουργώντας σοβαρές υλικές ζημιές. Τελικά, αφού άρπαξαν το χρηματικό ποσόν που αυτό περιείχε, διέφυγαν δίχως να γίνουν αντιληπτοί από κανέναν.

Παρόμοια διάρρηξη κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι αστυνομικοί και στον ιερό ναό των Πετραλώνων, όπου οι δράστες εισήλθαν στο εσωτερικό του ιερού από την πλαϊνή πόρτα και ακόμα μια φορά στόχος ήταν το παγκάρι. Ωστόσο, σύμφωνα με τις ως τώρα πληροφορίες οι ιερόσυλοι δεν καταφέρουν να αφαιρέσουν το χρηματικό ποσό που υπήρχε στο παγκάρι και έφυγαν με… άδεια χέρια!

To Αστυνομικό Τμήμα Ζαχάρως έχει αναλάβει τη διερεύνηση των δύο περιστατικών, με σκοπό τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παναγιώτης Λιάκος
Παναγιώτης Λιάκος
Μανώλης Κοττάκης
Μανώλης Κοττάκης
Χρήστος Μπολώσης
Χρήστος Μπολώσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ