Οικιακή βοηθός που ξάφριζε συστηματικά τον εργοδότη της, έπεσε στη «φάκα» για 70 ευρώ!

Must Read

Σε συστηματική βάση «άπλωνε» το χέρι της μια οικιακή βοηθός σε μικροποσά και άλλα τιμαλφή που έβρισκε στο σπίτι ενός 54χρονου άντρα στην Αριδαία, στο οποίο εργαζόταν τον τελευταίο καιρό.

Η 39χρονη δεν είχε γίνει αντιληπτή από τον εργοδότη της για μεγάλο χρονικό διάστημα, ωστόσο πριν από λίγες μέρες ο 54χρονος αντιλήφθηκε τις συνεχείς «αφαιμάξεις» και άφησε επίτηδες σε ένα σημείο το ποσό των 70 ευρώ, ούτως ώστε να «τσεκάρει» την οικιακή βοηθό.

Όπως ήταν αναμενόμενο, λίγο αργότερα ο ίδιος διαπίστωσε ότι τα χρήματα είχαν κάνει φτερά και έσπευσε να καλέσει τους αστυνομικούς του Τμήματος Αλμωπίας, στους οποίους δήλωσε ότι ήταν σίγουρος πως του τα είχε κλέψει η οικιακή βοηθός που καθάριζε το σπίτι του. Μάλιστα, τους ανέφερε ότι, εκτός αυτού, είχε αρπάξει σε βάθος χρόνου περίπου 470 ευρώ και κοσμήματα αξίας 2.500 ευρώ!

Οι αστυνομικοί βρήκαν τα 70 ευρώ στην κατοχή της «μακρυχέρας» και της πέρασαν αμέσως χειροπέδες. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This