Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020

Μιχάλης Δημητρακόπουλος: «Μέχρι και ισόβια από διαλόγους με απομαγνητοφώνηση»

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Προφητικός αποδεικνύεται ο κορυφαίος ποινικολόγος Μιχάλης Δημητρακόπουλος, όταν λίγο καιρό πριν δήλωνε από την τηλεόραση του Σκάι ότι «Την επιβολή ποινής ακόμα και ισόβιας κάθειρξης έχει επιβάλλει η ελληνική δικαιοσύνη σε υποθέσεις που στηρίζονται σε διαλόγους που έχει γίνει απομαγνητοφώνηση». Αναφερόμενος τότε στην περιβόητη υποκλοπή του διαλόγου Μιωνή – Παππά.

Σήμερα ο γνωστός ποινικολόγος κατονομάζεται από τον δημοσιογράφο Στέφανο Χίο, ως ο άνθρωπος με τον οποίον είχε το «προθανάτιο», όπως το χαρακτηρίζει ραντεβού λίγο πριν την απόπειρα δολοφονίας του. Ο δημοσιογράφος μάλιστα υποστηρίζει πως έχει στην διάθεση του οπτικοακουστικό υλικό από την συνάντηση, όπου έγινε λόγος και για χρήματα.

Δηλαδή έχουμε παρόμοια περίπτωση ηχητικού και οπτικού υλικού που λήφθηκε ερήμην του ποινικολόγου, αλλά σύμφωνα με την νομική του άποψη, μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Σε ανακοίνωσή μάλιστα που ίδιου του κυρίου Δημητρακοπούλου, δίνει το πράσινο φως – και ορθώς – να παραδοθεί το συγκεκριμένο υλικό στις αρχές προκειμένου να αξιοποιηθεί. Η συνέχεια λοιπόν αναμένεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, αν και ο δημοσιογράφος φέρεται να έχει ήδη παραδώσει το υλικό στις διωκτικές αρχές που διερευνούν την απόπειρα δολοφονίας του.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παναγιώτης Λιάκος
Παναγιώτης Λιάκος
Μανώλης Κοττάκης
Μανώλης Κοττάκης
Χρήστος Μπολώσης
Χρήστος Μπολώσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ