Θεσσαλονίκη: Δύο αστυνομικοί θετικοί στον κορωνοϊό, 11 σύνολο σε καραντίνα – Καταγγελίες για ολιγωρία του ΕΟΔΥ

Must Read

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των αστυνομικών υπαλλήλων Θεσσαλονίκης Θεόδωρο Τσαϊρίδη, 11 αστυνομικοί έχουν μπει σε καραντίνα από την Κυριακή, καθώς δύο εξ αυτών βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

Οι δύο Αστυνομικοί με το που παρουσίασαν ύποπτα συμπτώματα τέθηκαν άμεσα σε καραντίνα, μαζί με άλλους εννέα συναδέλφους τους οι οποίοι ήρθαν σε επαφή μαζί τους τα πρώτα 15 λεπτά σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, αν και όπως είπε στο ethnos.gr, ο κ. Τσαϊρίδης «στους υπόλοιπους 9 αστυνομικούς οι οποίοι τέθηκαν σε καραντίνα δεν έγινε έλεγχος Covid ούτε και απολύμανση μέχρι στιγμής στους χώρους όπου υπηρετούσαν οι δύο αστυνομικοί που βρέθηκαν θετικοί στον ιό».

Για να προσθέσει:

«Όταν παρουσιάζεται ένα κρούσμα σε μια επιχείρηση, σε ένα ξενοδοχείο τρέχει ο ΕΟΔΥ και κάνει έλεγχο στο σύνολο των εργαζομένων. Θα πρέπει, αντίστοιχα, όπου υπάρχει θετικό κρούσμα σε αστυνομική υπηρεσία να ελέγχονται άπαντες οι αστυνομικοί της εμπλεκόμενης Αρχής. Αλλάζουμε περιπολικά, σκοπιές, αλεξίσφαιρα. Ελέγχουμε πολίτες, κάνουμε προσαγωγές.

Οι αστυνομικοί αλλάζουν μεταξύ τους οχήματα βρίσκονται στους ίδιους χώρους. Έχουμε οικογένειες. Αν ένας αστυνομικός είναι ασυμπτωματικός και δεν διαγνωσθεί υπάρχει κίνδυνος διασποράς του ιού».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Έρχεται τσουνάμι κακουργημάτων για το σκάνδαλο των e-mail!

Με τη συνηθισμένη τακτική της, σαν να μη συμβαίνει τίποτα, εξακολουθεί να αντιμετωπίζει η Νέα Δημοκρατία το σκάνδαλο της...

More Articles Like This