Μάρτυρας μιλά στο newsbreak.gr για την ευγενική ψυχή του Βασίλη Κοτρέτσου που βρέθηκε νεκρός στο κανάλι με άλυτους γρίφους

Must Read

Σε ένα απίστευτο «θρίλερ» εξελίσσεται η υπόθεση του μυστηριώδους θανάτου ενός 58χρονου, το πτώμα του οποίου βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής μέσα σε αρδευτικό κανάλι στο Σκουροχώρι Πύργου. Η Αστυνομία διερευνά το ενδεχόμενο ο άτυχος Βασίλης Κοτρέτσος να έπεσε θύμα τροχαίου με εγκατάλειψη, ωστόσο δεν αποκλείει και την πιθανότητα να χτυπήθηκε σε άλλο σημείο και να μεταφέρθηκε εκεί νεκρός ή ζωντανός!

Ο 58χρονος, ο οποίος εργαζόταν στην καθαριότητα του Δήμου Πύργου, εντοπίστηκε από οδηγό διερχόμενης μοτοσικλέτας πεσμένος στο αποστραγγιστικό αυλάκι του Τοπικού Οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων. Μαρτυρίες αναφέρουν ότι τελευταία φορά που τον είδαν ήταν το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου, λίγο μετά τις 9.30, όταν είχε ξεκινήσει περπατώντας από το Σκουροχώρι με προορισμό το Καβούρι για να κάνει βραδινό μπάνιο, κάτι που έκανε συχνά.

Γύρω στις 5 το απόγευμα της επομένης, ο δικυκλιστής Γιάννης Γιαννακόπουλος τον βρήκε νεκρό μέσα στον αύλακα του ΤΟΕΒ. Όπως περιέγραψε στους αστυνομικούς, σταμάτησε για λίγο στο γεφύρι και κοιτάζοντας κάτω αντίκρισε τον 58χρονο, τον οποίο δεν γνώριζε, να κείτεται ανάσκελα και με τα χέρια ανοιχτά.

«Ήταν ο πιο ευγενικός άνθρωπος του χωριού, πάντα ανοιχτός, καλόκαρδος! Ήξερε απ’εξω τα ονόματα όλων των παιδιών στο χωριό και μας χαιρετούσε πάντα με χαμόγελο. Ο κ. Βασίλης έφερνε συχνά αδέσποτα γατάκια που έβρισκε στον δρόμο, για να φιλοξενηθούν στο κτήμα του πατέρα μου. Το χωριό δεν μπορεί να πιστέψει πώς έπεσε νεκρός έτσι άδικα. Δεν υπήρχε άνθρωπος που να έχει μαζί του αντιπαράθεση, δεν μπορώ να το πιστέψω ότι κάποιος είχε πρόθεση να τον δολοφονήσει. Τα σενάριο που επικρατεί απ΄όσα έχουμε ακούσει είναι ότι πιθανόν κάποιος τον χτύπησε και στη συνέχεια τον πέταξε στο κανάλι για να καλύψει τα ίχνη του. Θα είχε γλιτώσει εάν τον είχανε μεταφέρει στο νοσοκομείο», δήλωσε στο newsbreak. o N. Π. που κατάγεται από το Σκουροχώρι.

Σύμφωνα με το patrisnews.gr, η αυτοψία που έκανε ο ιατροδικαστής Πατρών Ανδρέας Γκότσης κράτησε αρκετή ώρα και, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν ενδείξεις ότι ο Βασίλης Κοτρέτσος χτυπήθηκε από κάποιο όχημα, τραυματίστηκε σοβαρά και ενδεχομένως προσπάθησε να πιαστεί από τα κάγκελα, με συνέπεια να πέσει στο αυλάκι. Ομως, με δεδομένη την ύπτια θέση που βρέθηκε το πτώμα, εξετάζεται η πιθανότητα ο άτυχος άντρας να παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα και ο οδηγός να τον πέταξε τραυματισμένο ή νεκρό στο κανάλι! Ο κ. Γκότσης έχει αναλάβει να κάνει τη νεκροτομή που αναμένεται να ρίξει φως στην περίεργη υπόθεση που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, καθώς ο 58χρονος που εργαζόταν στον τομέα καθαριότητας του δήμου ήταν ένα πρόσωπο αγαπητό. Οι αστυνομικοί του τμήματος Τροχαίας Πύργου σχημάτισαν δικογραφία για τον θανάσιμο τραυματισμό του 58χρονου.

Φωτογραφίες: Ilialive.gr

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This