Ερευνώνται 40 απάτες του «δρος Χάρου» – Στο μικροσκόπιο 2 γιατροί που παραχωρούσαν τα ιατρεία τους!

Must Read

Θέμα χρόνου είναι να χυθεί άπλετο στην υπόθεση του ψευτογιατρού Νίκου Κοντοστάθη, ο οποίος εξαπατούσε ασθενείς με βαριά νοσήματα και αποσπούσε μεγάλα χρηματικά ποσά από τους ίδιους ή τους συγγενείς τους. Με εντολή ανακριτή ειδικοί πραγματογνώμονες θα αναλάβουν μέσα στον ερχόμενο μήνα να εξετάσουν μία προς μία όλες τις καταγγελίες των θυμάτων που πιάστηκαν στον ιστό του γιατρού «μαϊμού»!

Σκοπός της έρευνας είναι, αφενός, να διαπιστωθεί πόσες από τις καταγγελίες ισχύουν, ώστε να συμπεριληφθούν στην δικογραφία και, αφετέρου, να αποκαλυφθούν τυχόν συνεργάτες του Κοντοστάθη. Να σημειωθεί ότι οι περιπτώσεις εξαπάτησης από τον 47χρονο κομπογιαννίτη έχουν ξεπεράσει τις 100, εκ των οποίων οι 45 είναι ήδη ταυτοποιημένες στη δικογραφία, 15 προέκυψαν πριν από τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του στις 22 Ιουνίου, ενώ περισσότερες από 40 από τη στιγμή της δημοσιοποίησης και μετά. Η σατανική δράση του εκτιμάται ότι μπορεί να ξεπερνάει τα τρία χρόνια.

Την ίδια ώρα προκαλεί εντύπωση ότι ο προφυλακισμένος «δρ Χάρος» είχε καταφέρει να διεισδύσει σε πλήθος διαγνωστικών κέντρων και κλινικών, ξεγελώντας ακόμα και γιατρούς. Σύμφωνα με το Newsit.gr, οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι καταλυτικό ρόλο ίσως έπαιξαν οι δύο συνεργοί του 47χρονου, γιατροί στο επάγγελμα, που του παραχωρούσαν τα ιατρεία τους. Στο μικροσκόπιο των Αρχών φέρεται, επίσης, ότι έχουν μπει εκκλησίες και μοναστήρια, καθώς πολλές καταγγελίες αναφέρουν ότι ο απατεώνας γνώριζε εκεί τα ανυποψίαστα θύματά του.

Στο απολογητικό υπόμνημά του ο ψευτογιατρός, ο οποίος κατηγορείται για τον θάνατο τριών ανθρώπων, ανάμεσά τους και δύο ανήλικων παιδιών, 14 και 16 χρόνων, υποστηρίζει πως «πράγματι, παράστησα ότι είμαι γιατρός και ότι φέρω τις ιδιότητες, τις γνώσεις κ.τλ., όπως αυτές περιγράφονται, χωρίς εντούτοις να είμαι σε θέση να σας καταθέσω τι ακριβώς ανέφερα στον καθένα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This