Κτήνος στη Ρόδο βίαζε την ανήλικη κόρη οικογενειακών φίλων του

Must Read

Για τον Φεβρουάριο του 2021 προσδιορίστηκε τελικά η δίκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κω ενός 58χρονου που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ενός ανήλικου κοριτσιού στη Ρόδο.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 58χρονος, που ήταν φίλος με την οικογένεια της 15χρονης, είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη της μικρής και την έπαιρνε μαζί του για να της μάθει ιππασία με τα άλογά του, ενώ την έμαθε να οδηγεί αυτοκίνητο και μοτοσικλέτα.

Στην παρέα τους προστέθηκε και μια 17χρονη φίλη της μικρής, όμως ο 58χρονος φέρεται ότι κάποια στιγμή τις έκανε υποχείριά του, με απειλές για τις ίδιες και τις οικογένειές τους.

Σύμφωνα τη «Ροδιακή», στη δικογραφία αναφέρεται ότι ο 58χρονος μετέφερε με το αυτοκίνητό του τις δύο κοπέλες σε ερημικές περιοχές της Ρόδου, όπου τις εξανάγκαζε σε ομοφυλοφιλικές περιπτύξεις, ενώ ο ίδιος αυνανιζόταν! Επίσης φέρεται ότι έχει έρθει σε συνουσία με τη 15χρονη, ενώ αυτό που «πρόδωσε» είναι ένα τατουάζ που φέρει στα γεννητικά του όργανα, το οποίο περιέγραψε στους αστυνομικούς η ανήλικη.

Τον Μάρτιο του 2014, ύστερα από καταγγελία των γονέων της 15χρονης, οι αστυνομικοί που συνέλαβαν τον 58χρονο τον άκουσαν έκπληκτοι να δικαιολογείται ότι δεν έχει… στύση, άρα δεν ευσταθεί η κατηγορία του βιασμού, ενώ πρόσθεσε ότι το ομοφυλοφιλικό σκηνικό στο αυτοκίνητο το έστησαν οι δύο κοπέλες, απειλώντας τον στη συνέχεια ότι θα τον καταστρέψουν!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This