Παρασκευή 18/6/2021

Ηράκλειο: Χειροπέδες σε 91 αλλοδαπούς με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα από 20 χώρες!

Σχεδόν 100 άτομα, όλα τους αλλοδαποί, συνελήφθησαν στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα πάνω τους!  

Συγκεκριμένα, 91 αλλοδαποί, 46 άνδρες και 45 γυναίκες, συνελήφθησαν κατά το χρονικό διάστημα από 31/08 έως και 06/09, κατηγορούμενοι για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Η σύλληψη τους έγινε στη διάρκεια ελέγχων από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος του Αερολιμένα Ηρακλείου, όπου οι ανωτέρω αλλοδαποί επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Γαλλίας, Βουλγαρίας, Σουηδίας, Ισπανίας, Βελγίου, Γερμανίας, Ουγγαρίας, Ιταλίας, Ρουμανίας, Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό, Λουξεμβούργου, Ολλανδίας, Πολωνίας, Ιαπωνίας, Αυστρίας, Συρίας, Καμερούν, Νορβηγίας, Σλοβενίας και Τσεχίας, προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα μας με προορισμό την Ιταλία, τη Γαλλία, την Ολλανδία, τη Γερμανία, την Αυστρία, τη Σκωτία, την Πολωνία και την Ελβετία.

Όλα τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν και οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

(φωτό: αρχείο)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ