Διαλευκάνθηκαν 12 υποθέσεις εγκλημάτων σε ένα 24ωρο στη Θεσσαλονίκη! Ξεπέρασαν τον εαυτό τους οι διωκτικές αρχές

Must Read

Η εγκληματικότητα έχει χτυπήσει «κόκκινο» τόσο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, όσο και στα μεγάλα αστικά κέντρα αλλά και τα νησιά.

Και αυτό διότι για τους απανταχού εγκληματίες το καλοκαίρι είναι «πεδίο δόξης λαμπρόν» μια και τα μεν αστικά κέντρα αδειάζουν λόγω διακοπών τα δε παραθεριστικά κέντρα δεν έχουν την απαιτούμενη ασφάλεια και οι παραθεριστές περνούν μια περίοδο χαλαρότητας που τους κάνει αυάλωτους.

Η Θεσσαλονίκη ταλανίζεται χρόνια και βρίσκεται στις πρώτες θέσεις όσον αφορά την εγκληματικότητα με τις διωκτικές αρχές να ξεπερνάνε τον εαυτό τους αν και… αποδεκατισμένες!

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. το τελευταίο 24ωρο έχουν διαλευκανθεί 12 υποθέσεις εκ των οποίων η μία αφορούσε μία 30χρονη γυναίκα η οποία εργαζόταν σε ένα καφέ-μπαρ στο Κορδελιό, σε διάστημα εννέα μηνών κατάφερε να αφαιρέσει τμηματικά και συστηματικά, χρήματα από το ταμείο της επιχείρησης. Η γυναίκα κατάφερε να αποσπάσει συνολικά 25.000 ευρώ. Δεν πρόλαβε όμως να τα χαρεί καθώς έγινε καταγγελία εις βάρος της και συνελήφθη.

Παράλληλα συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί ηλικίας 38 και 21 ετών για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών, απείθεια, αντίσταση και φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Οι δύο άντρες, οι οποίοι μετέφεραν παράνομα αλλοδαπούς στο εσωτερικό της χώρας, εντοπίστηκαν στην Εγνατία οδό. Προκειμένου να αποφύγουν τον αστυνομικό έλεγχο, έκαναν επικίνδυνες προσποιήσεις με το όχημα τους, με αποτέλεσμα να προσκρούσει το αυτοκίνητό τους με ένα περιπολικό και να προκαλέσει φθορές σε κατάστημα της περιοχής Σταυρούπολη, όπου και αναγκαστικά ακινητοποιήθηκε. Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν το προαναφερόμενο αυτοκίνητο αλλά και τα δύο κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν για τις συνεννοήσεις τους.

Στο μεταξύ, συνελήφθησαν δύο υπεύθυνες ισάριθμων οίκων ανοχής, για παράβαση του νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων. Κατά τον έλεγχο των κλειστών χώρων λειτουργίας τους, εντοπίστηκαν κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης χωρίς να υπάρχει ειδική σήμανση προς ενημέρωση των πελατών. Επίσης, διαπιστώθηκε πως μία από τις δύο επιχειρήσεις λειτουργούσε παράνομα, καθώς δεν διέθετε τη σχετική άδεια λειτουργίας.

Επίσης συνελήφθη άλλο ένα άτομο, για παράβαση του Νόμου περί Τελωνειακού Κώδικα καθώς είχε στην κατοχή του αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρα και συσκευασίες καπνού που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του ελληνικού δημοσίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This