Τρίτη 3/8/2021

Πρωταγωνιστές σε «ροζ» βίντεο έγιναν οι… ξαναμμένοι πελάτες οίκων ανοχής!

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί που έκαναν έφοδο σε συγκεκριμένους οίκους ανοχής της Θεσσαλονίκης, καθώς διαπίστωσαν ότι αυτοί είχαν μετατραπεί σε… σπίτια του «Big Brother», καθώς τα δωμάτια όπου οι πελάτες συνευρίσκονταν ερωτικά με τις ιερόδουλες, ήταν παγιδευμένα με κρυφές κάμερες!

Όπως αποκαλύφθηκε, οι άνδρες που επισκέπτονταν τα εν λόγω «σπίτια του έρωτα» δεν είχαν ιδέα για το αδιάκριτο «τρίτο» μάτι που τους παρακολουθούσε στις ιδιαίτερες στιγμές τους με τις εργαζόμενες στον χώρο του σεξ! Οι αξιωματικοί της Αστυνομίας εκτιμούν ότι δεν πρόκειται για κάποιο… βίτσιο ηδονοβλεψιών, αλλά για κάτι πιο σκοτεινό και πιο κερδοφόρο.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ., οι έρευνες προσανατολίζονται στο να διαπιστωθεί αν οι υπεύθυνοι των οίκων συνεργάζονται με κυκλώματα πορνογραφίας, στα οποία πουλούσαν τα «ροζ» βίντεο με τις ερωτικές περιπτύξεις των ανυποψίαστων πελατών τους με τις ιερόδουλες ή και απευθείας στο dark web.

Η αποκάλυψη έγινε λίγο αφότου οι Αρχές είχαν την πληροφορία ότι σε δύο οίκους ανοχής που λειτουργούν στη Θεσσαλονίκη οι υπεύθυνοι δεν εξασφάλιζαν τα μέτρα εχεμύθειας και διακριτικότητας που πρέπει να τηρούνται με αυστηρότητα. Όταν άκουσαν για την πιθανότητα να υπάρχουν κρυφές κάμερες στους χώρους, αμέσως σήμανε συναγερμός και σε χρόνο μηδέν οργανώθηκε επιχείρηση που εκτελέστηκε το απόγευμα της Τρίτης 08/09.

Κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης

Πράγματι, οι πληροφορίες για το «Big Brother» στους δύο οίκους ανοχής αποδείχθηκαν σωστές και έφεραν τις συλλήψεις δύο γυναικών, οι οποίες ήταν προσωρινά υπεύθυνες στις συγκεκριμένες επιχειρήσεις (η μία εκ των οποίων, μάλιστα, λειτουργούσε παράνομα, αφού δεν διέθετε τη σχετική άδεια λειτουργίας). Σε έλεγχο που έγινε στους χώρους τους εντοπίστηκαν κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης χωρίς να υπάρχει ειδική σήμανση προς ενημέρωση των πελατών, οι οποίοι, όπως φαίνεται, έβγαζαν τα ερωτικά απωθημένα τους δίχως να ξέρουν ότι βιντεοσκοπούνται.

Οι έρευνες θα συνεχιστούν από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να διαπιστωθεί αν και πού είχε διοχετευθεί πορνογραφικό υλικό.

(φωτό: αρχείο)

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ