Χειροπέδες σε 29χρονο που είχε στήσει «εργοστάσιο» χασίς μέσα στο σπίτι του

Must Read

«Χρυσές δουλειές» σχεδίαζε να κάνει ένας 29χρονος από την κοινότητα Κυράς Βρύσης στα Ίσθμια Κορινθίας, ο οποίος είχε μετατρέψει το ημιυπόγειο του σπιτιού του σε ένα καλά οργανωμένο και εξοπλισμένο εργαστήριο καλλιέργειας υδροπονικής κάνναβης.

Το μεσημέρι της Πέμπτης 10/09, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση των στοιχείων που είχαν στη διάθεσή τους για τη δράση του 29χρονου, αστυνομικοί της Ασφαλείας Κορίνθου, σε συνεργασία με την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος, πραγματοποίησαν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι του νεαρού, όπου βρήκαν το εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας μέσα σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο ημιυπόγειο, με αποτέλεσμα να του περάσουν χειροπέδες.

Ακολούθησε εξονυχιστική έρευνα στο ημιυπόγειο, όπου βρέθηκαν 102 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως ενός μέτρου, ποσότητες από αποσπάσματα κάνναβης, φύλλα, χλωρά και αποξηραμένα κλαδιά συνολικού βάρους έξι κιλών και 629 γραμμαρίων καθώς και εξοπλισμός για την υδροπονική καλλιέργεια, ο οποίος περιλάμβανε αφυγραντήρες, ανεμιστήρα, λαμπτήρες και άλλα εξαρτήματα.

Σε βάρος του νεαρού δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ στο πλαίσιο της έρευνας και της προανάκρισης που συνεχίζονται από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας αναζητείται ακόμα ένας 37χρονος αλλοδαπός, ο οποίος φέρεται ότι είναι συνεργός του 29χρονου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This