«Χάρισε» 8.400€ σε… μαϊμού τραπεζικό υπάλληλο, νομίζοντας ότι θα εισπράξει τα αναδρομικά της μάνας του!

Must Read

Πολίτης από τη Δράμα έπεσε ανυποψίαστος στην παγίδα απατεώνα, ο οποίος του έταξε «εύκολο και γρήγορο χρήμα»!

Το θύμα έκανε το λάθος να δώσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό σε έναν άγνωστο που παρίστανε τον υπάλληλο τράπεζας και τον έπεισε ότι η μητέρα του δικαιούται αναδρομικά από την περικοπή της σύνταξής της. Αντί, όμως, ο Δραμινός να πάρει αναδρομικά, «χάρισε» στον επιτήδειο… 8.500 ευρώ!

Όλα άρχισαν όταν ο άγνωστος επικοινώνησε τηλεφωνικά με το θύμα στο σταθερό τηλέφωνο του σπιτιού του και κατάφερε να το εξαπατήσει με το πρόσχημα ότι η μητέρα του δικαιούται ένα πολύ μεγάλο ποσό, για την είσπραξη του οποίου έπρεπε να προκαταβάλει τον… υποτιθέμενο ΦΠΑ.

Έπεσε στα δίχτυα απατεώνα

Ο άνδρας τον πίστεψε και κατέθεσε 8.460 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό που του έδωσε ο δράστης και τάχα ανήκε στην τράπεζα. Όταν το θύμα κατάλαβε ότι έπεσε στα δίχτυα απατεώνα, υπέβαλε καταγγελία στην Ασφάλεια.

Από τις έρευνες των αστυνομικών εξακριβώθηκε ότι ο τραπεζικός λογαριασμός στον οποίο κατατέθηκαν τα χρήματα ανήκει σε μια Ελληνίδα. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να ταυτοποιηθεί ο συνεργός της που παρίστανε τον τραπεζικό υπάλληλο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This