Πακιστανοί κρατούσαν όμηρο ανήλικο ομοεθνή τους, απαιτώντας λύτρα από την οικογένειά του

Must Read

Σαστισμένη η κοινωνία της Θεσσαλονίκης με την υπόθεση απαγωγής ανήλικου Πακιστανού από ομοεθνείς του, για να πάρουν λύτρα!

Τη συγκεκριμένη υπόθεση εξιχνίασαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, όπου συνέλαβαν τρεις Πακιστανούς, ηλικίας 27, 19 και 17 ετών, για τα κατά περίπτωσιν αδικήματα της αρπαγής ανηλίκου, εκβίασης από κοινού, ληστείας και σωματικής βλάβης από κοινού.

Ειδικότερα, διενεργήθηκε αυτεπάγγελτη προανάκριση, στο πλαίσιο συνεργασίας με την Ιντερπόλ, από την οποία προέκυψε ότι στα μέσα του τρέχοντος μηνός ο 16χρονος, επίσης πακιστανικής καταγωγής, αφού εισήλθε παράνομα στην Ελλάδα, βρήκε στην περιοχή της Βόλβης προσωρινό κατάλυμα που του προσφέρθηκε από τους τρεις συλληφθέντες ομοεθνείς του, οι οποίοι, εκμεταλλευόμενοι την ευάλωτη θέση του, τον κατακρατούσαν παρά τη θέλησή του και με τη χρήση βίας απαιτούσαν από συγγενείς του την καταβολή χρηματικού ποσού προκειμένου να τον ελευθερώσουν.

Την Τρίτη, έπειτα από την καταβολή συμφωνηθέντος χρηματικού ποσού περί τα 1.000 ευρώ, ο 27χρονος επιβιβάστηκε με τον 16χρονο σε λεωφορείο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη και στο ύψος του Λαγκαδά εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Ακολούθησε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, κατά την οποία συνελήφθησαν σε αγροτική περιοχή του δήμου Βόλβης και οι έτεροι δράστες, ενώ από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι κατά την παράνομη κράτησή του οι δράστες αφαίρεσαν από τον παθόντα χρηματικό ποσόν που είχε στην κατοχή του. Επιπλέον αμφότεροι δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα νόμιμης εισόδου και παραμονής στη χώρα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This