Τον λήστεψε, τον μαχαίρωσε και τον άφησε αιμόφυρτο καταμεσής της δομής στο Μαυροβούνι Λέσβου

Must Read

Πανικός προκλήθηκε την Πέμπτη στη δομή διαμονής αλλοδαπών στην περιοχή Μαυροβούνι της Μυτιλήνης, όταν ένας νεαρός μετανάστης τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο έναν 33χρονο αλλοδαπό, στον οποίο επιτέθηκε για να τον ληστέψει!

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα άρχισαν όταν ο 23χρονος δράστης πλησίασε το θύμα χωρίς εκείνο να τον αντιληφθεί, το χτύπησε και άρπαξε από την κατοχή του ένα κινητό και 200 ευρώ. Μάλιστα, στην προσπάθεια του 33χρονου να αντισταθεί, ο 23χρονος δεν δίστασε να τον μαχαιρώσει και να το βάλει στα πόδια.

Στη θέα του αιμόφυρτου άνδρα επικράτησε μεγάλη αναστάτωση στη δομή και άμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, άνδρες της οποίας άρχισαν να αναζητούν τον δράστη της βάναυσης επίθεσης, τον οποίο εντόπισαν λίγη ώρα αργότερα και του πέρασαν χειροπέδες.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, όμως, συνελήφθη και ο τραυματισμένος 33χρονος, καθώς προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση δικαστικών Αρχών του βορείου Αιγαίου. Έτσι, οδηγήθηκε και αυτός στην Εισαγγελία, μαζί με τον 23χρονο που κατηγορείται για ληστεία, πρόκληση σωματικών βλαβών και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Άναρχη ζούγκλα

Οι καταυλισμοί που φιλοξενούν πρόσφυγες και μετανάστες στη χώρα μας έχουν μετατραπεί σε άναρχη ζούγκλα, καθώς σχεδόν καθημερινά καταγράφονται βίαια περιστατικά μεταξύ των φιλοξενουμένων, βιασμοί, ακόμη και δολοφονίες για ασήμαντους λόγους σε ορισμένες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This