Χειροπέδες σε μαθητή στα Ιωάννινα που διακινούσε κάνναβη

Must Read

Από μικρός στα κόλπα φαίνεται ότι είναι ο μόλις 18 χρονών Έλληνας μαθητής που έπιασαν επ’ αυτοφώρω οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών το βράδυ της Παρασκευής, να προμηθεύει με ναρκωτικές ουσίες έναν 21χρονο σε μια πλατεία, στα Ιωάννινα!

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στους δύο νεαρούς και στη συνέχεια κατέσχεσαν ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 98,8 γραμμαρίων, η οποία θα άλλαζε χέρια. Στην κατοχή του 18χρονου και σε ένα εγκαταλελειμμένο υπόγειο κοντά στο σπίτι του, το οποίο χρησιμοποιούσε ως «καβάντζα», βρέθηκαν άλλες τρεις συσκευασίες και ένα πλαστικό κουτί που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 458,8 γραμμαρίων και μια ηλεκτρονική ζυγαριά καθώς και 150 ευρώ.

Οι δυο πιτσιρικάδες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών κατά περίπτωση, ενώ οι άνδρες της Δίωξης συνεχίζουν την προανάκριση για εντοπίσουν τους προμηθευτές του 18χρονου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This