Τα 33 κρούσματα κορωνοϊού «γέννησαν» μαχαιροβγάλτες στη δομή της Ριτσώνας

Must Read

Ακόμα μία αιματηρή συμπλοκή μεταξύ παράνομων μεταναστών αναστάτωσε το βράδυ της περασμένης Τρίτης τη δομή της Ριτσώνας, όταν δύο αλλοδαποί πιάστηκαν στα χέρια για άγνωστη αιτία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρχικά υπήρξε μια διαφωνία μεταξύ τους, η οποία εξελίχθηκε σε καβγά, όμως γρήγορα τα αίματα άναψαν και ένας από τους εμπλεκομένους έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε τον άλλον στα πλευρά.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, προκειμένου να μεταφέρει τον τραυματία στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου οι γιατροί του πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες, ενώ οι άνδρες της Αστυνομίας έφτασαν στη δομή και άρχισαν να ερευνούν τα αίτια της συμπλοκής.

Συχνότερες και πιο έντονες προστριβές

Σύμφωνα με κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, το κλίμα στον καταυλισμό είναι ιδιαίτερα τεταμένο τον τελευταίο μήνα, μετά και τον εντοπισμό 33 κρουσμάτων κορωνοϊού. Ο πλήρης υγειονομικός αποκλεισμός που ακολούθησε βρήκε αντίθετους αρκετούς από τους αλλοδαπούς που φιλοξενούνται εκεί και οι προστριβές μεταξύ τους έγιναν συχνότερες και πιο έντονες.

Σημειώνεται ότι στη δομή φιλοξενίας της Ριτσώνας διαμένουν σχεδόν 3.000 πρόσφυγες και μετανάστες, κυρίως οικογένειες από τη Συρία και το Αφγανιστάν, που έχουν μεταφερθεί εκεί από τα υπερπλήρη προσφυγικά κέντρα πέντε ελληνικών νησιών, της Λέσβου, της Χίου, της Σάμου, της Κω και της Λέρου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This