Πέμπτη 17/6/2021

Αστυνομικός στα Χανιά άδειαζε συστηματικά τον λογαριασμό νεκρού Βρετανού

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται οι κάτοικοι των Χανίων από τη στιγμή που έγινε γνωστή η πρωτοφανής τυμβωρυχία που διέπραξε ένας 50χρονος αρχιφύλακας, ο οποίος υπηρετεί σε αστυνομικό τμήμα του Αποκόρωνα Χανίων, σε βάρος ενός Βρετανού που έχει φύγει από τη ζωή.

Πιο αναλυτικά, ο επίορκος αστυνομικός είχε κάνει έρευνα στο σπίτι του Βρετανού, που είχε πεθάνει από παθολογικά αίτια, ωστόσο, έβαλε στην…τσέπη του το βιβλιάριο καταθέσεων, στο οποίο υπήρχαν 250.000 ευρώ, πήρε και την ταυτότητα του νεκρού και, με την βοήθεια ενός συνεργού του, έφτιαξε μια πλαστή εξουσιοδότηση με την οποία «σήκωνε» κάθε μήνα από τον τραπεζικό λογαριασμό ποσά ως και 1.500 ευρώ!

Βέβαια, δεν πρόλαβε να «σηκώσει» περισσότερα από 12.500 ευρώ, αφού μια υπάλληλος της τράπεζας υποψιάστηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και ενημέρωσε την διευθύντρια της τράπεζας, η οποία ειδοποίησε τις αρχές.

Η έρευνα ξεκίνησε την Πέμπτη, ωστόσο ο αρχιφύλακας δεν έχει εντοπιστεί ακόμη, αφού κατάλαβε ότι τον έκαναν «τσακωτό» και φρόντισε να γίνει καπνός!

Σε βάρος του έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία και διατάχθηκε Ε.Δ.Ε..

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φτωχός συγγενής