Σκλήρά ναρκωτικά και ένα «μίνι» οπλοστάσιο «ξεσκεπάστηκαν» στην Μυτιλήνη

Must Read

Λαβράκι «ψάρεψαν» οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Μητιλήνης στο σπίτι και στην επιχείρηση ενός Έλληνα, στην περιοχή της Γέρας, στην Λέσβο, αφού βρήκαν όχι μόνο χασισόδεντρα και σκληρά ναρκωτικά, αλλά και βαρύ οπλισμό!

Πιο συγκεκριμένα, οι άνδρες της Δίωξης αξιοποίησαν σημαντικές πληροφορίες που είχαν στην διάθεσή τους γύρω από το πρόσωπο του άνδρα και έστησαν συντονισμένη επιχείρηση. Στο πλαίσιο της έρευνας στο σπίτι και στην επιχείρησή του, εκτός από την ακατέργαστη κάνναβη βάρους δυο κιλών και 20 γραμμαρίων που προέρχονταν ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 2,50 μέτρων και 19 μίσχους από χασισόδεντρα μήκους ενός ως δυο μέτρων και ο δράστης σκόπευε να την πουλήσει σε χρήστες του νησιού, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ότι διακινούσε και «σκληρά» ναρκωτικά, καθώς βρήκαν ακόμη ηρωίνη βάρους 255 γραμμαρίων και δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές.

Ωστόσο, τα ευρήματα δεν ήταν μόνο αυτά, καθώς ο άνδρας στην κατοχή του είχε έναν ανιχνευτή μετάλλων που κάνει τους αστυνομικούς να εξετάζουν το ενδεχόμενο να έκανε λαθρανασκαφές, 14 κινητά που ερευνάται αν προέρχονται από κλοπές, αλλά και ένα μικρό οπλοστάσιο που αποτελούνταν από μια κοντόκαννη καραμπίνα, ένα μαχαίρι με λάμα μήκους 12 εκατοστών, 39 φυσίγγια, ένα σπρέι πιπεριού και έναν εκκενωτής ηλεκτρικής ενέργειας taser! Τέλος, κατασχέθηκαν ακόμη ένα πιστόλι εκτόξευσης φωτοβολίδων, 28 κροτίδες και 600 ευρώ.

Η προανάκριση συνεχίζεται, προκειμένου να γίνουν σαφείς οι δραστηριότητες του συλληφθέντος, που παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης με κατηγορίες για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, παράνομη οπλοκατοχή και παραβάσεις των νόμων περί ειδών πυροτεχνίας και περί προστασίας αρχαιοτήτων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This