«Τους σκότωσε για τα ενοίκια…;»! Έρευνες σε όλη την Κρήτη για τον δολοφόνο του ηλικιωμένου ζευγαριού-Βασικός ύποπτος ο νοικάρης

Must Read

Εκτενείς έρευνες σε όλη την Κρήτη για τον εντοπισμό του δράστη του διπλού εγκλήματος που αποκαλύφθηκε στο Πασακάκι, με θύματα μια 79χρονη και τον 82χρονο σύντροφό της, διεξάγουν οι αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, μετά και την ανακάλυψη του πτώματος αρχικά της 79χρονης και έπειτα του 82χρονου, το οποίο ήταν τοποθετημένο σε μια βαλίτσα, οι αστυνομικοί άρχισαν σιγά σιγά να ξετυλίγουν το αιματοβαμμένο κουβάρι του αποτρόπαιου διπλού εγκλήματος που έχει παγώσει το πανελλήνιο. Οι έμπειροι αξιωματικοί έχουν ως βασικό ύποπτο στο κάδρο των ερευνών έναν άνδρα από το  Μπανγκλαντές, ο οποίος ήταν νοικάρης του άτυχου ζευγαριού.

Ο 82χρονος βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, στραγγαλισμένος με ένα πουκάμισο, με τα χέρια δεμένα πίσω μέσα σε βαλίτσα σε διαμέρισμα ιδιοκτησίας της 79χρονης, δίπλα από το σπίτι που συμβίωνε με την άτυχη γυναίκα. Ο άνδρας από το Μπανγκλαντές, φαίνεται να νοίκιαζε το σπίτι στο οποίο βρέθηκε δολοφονημένος ο άτυχος 82χρονος, το οποίο ήταν ιδιοκτησία της 79χρονης ενώ ο ίδιος είχε καιρό να καταβάλει ενοίκια στην άτυχη γυναίκα.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα κοσμήματα της ηλικιωμένης είναι στο σπίτι, παρόλα αυτά λείπει μεγάλο χρηματικό ποσό, συνεπώς εξετάζεται το κίνητρο της ληστείας.

Υπενθυμίζεται ότι η 79χρονη βρέθηκε στραγγαλισμένη την Κυριακή το πρωί, στο σπίτι της στα Πασακάκι. Για τον 82χρονο είχε εκδοδεί Silver Alert. Σημειώνεται  ότι ο 82χρονος εξαφανίστηκε πριν από την 79χρονη. Ο ηλικιωμένος άνδρας είχε βγει για περίπατο και αφού δεν επέστρεψε το βράδυ στο σπίτι, η 79χρονη βγήκε έξω και τον αναζήτησε. Τότε ήταν και η τελευταία φορά που η 79χρονη εθεάθη ζωντανή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This