Αποκαλύψεις-σοκ: Πώς ο πανεπιστημιακός δηλητηρίασε τη σύζυγό του και τη γιαγιά της για χάρη της ερωμένης του

Φοβόταν ότι η σύζυγός του θα έπαιρνε την επιμέλεια της ανήλικης κόρης τους σε περίπτωση που αποκαλυπτόταν ότι διατηρούσε παράνομη ερωτική σχέση με νεαρή Ρωσίδα

Must Read

Δυόμισι χρόνια μετά την καταδίκη του 48χρονου λέκτορα του ΑΠΘ σε δις ισόβια για τη διπλή δολοφονία της 34χρονης συζύγου του και της 85χρονης γιαγιάς της με αρσενικό, τον Αύγουστο του 2013, το περιεχόμενο της απόφασης του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης που είδε το φως της δημοσιότητας θα μπορούσε να αποτελέσει σενάριο για ταινία θρίλερ!

Στο σκεπτικό της δικαστικής απόφασης αναλύονται με κάθε λεπτομέρεια τα σατανικά κίνητρα του καταδικασμένου πανεπιστημιακού, ο οποίος φέρεται ότι δηλητηρίασε τις δύο γυναίκες, ενώ στη σύζυγό του χορήγησε αρσενικό ακόμη και μέσα στο Νοσοκομείο «Γ. Παπανικολάου», όπου νοσηλευόταν!

Ανατριχίλα προκαλεί το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξαν οι δικαστές και οι ένορκοι, σύμφωνα με το οποίο ο 48χρονος προέβη στην αποτρόπαια πράξη του, επειδή φοβόταν ότι η σύζυγός του θα έπαιρνε την επιμέλεια της ανήλικης κόρης τους σε περίπτωση που αποκαλυπτόταν ότι διατηρούσε παράνομη ερωτική σχέση με νεαρή Ρωσίδα, με την οποία μάλιστα συνευρισκόταν στο γραφείο του στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και σε ένα τροχόσπιτο στην περιοχή της Αγίας Τριάδας!

Κατά το ίδιο σκεπτικό, στην απόφαση του λέκτορα να βγάλει από τη μέση τη σύζυγό του και τη γιαγιά της συνέβαλε και το γεγονός ότι πίστευε πως ένα πιθανό διαζύγιο θα έβλαπτε την ακαδημαϊκή εξέλιξή του!

Σύμφωνα με όσα περιγράφονται στο δικαστικό έγγραφο, ο λέκτορας του ΑΠΘ ζούσε διπλή ζωή, αφού, αν και παντρεμένος, διατηρούσε ερωτική σχέση με νεαρή φοιτήτριά του, με την οποία μάλιστα απέκτησε και παιδί. Όσο περνούσε ο καιρός τόσο «φούντωνε» το πάθος του 48χρονου για τη Ρωσίδα ερωμένη του, ώσπου κάποια στιγμή πήρε την απόφαση να τα εγκαταλείψει όλα για χάρη της. Όχι, όμως, και το ανήλικο κοριτσάκι που είχε αποκτήσει με την 34χρονη σύζυγό του, την επιμέλεια του οποίου ήθελε να έχει, ούτε την καριέρα πανεπιστημιακού που είχε «χτίσει» με τόσο κόπο και θα διαλυόταν αν μαθευόταν ότι απατούσε τη σύζυγό του με μια φοιτήτριά του!

Έτσι, ξεκίνησε να ερευνά στο διαδίκτυο προσπαθώντας να βρει τον καταλληλότερο τρόπο για να δολοφονήσει τη σύζυγό του, ώστε να μη φανεί ότι πέθανε από ανθρώπινο χέρι και να μην είναι εύκολο να διευκρινιστούν τα αίτια θανάτου της! Η έρευνά του τον οδήγησε στη χρήση αρσενικού, τις ιδιότητες του οποίου γνώριζε λόγω της δουλειάς του. Έκτοτε άρχισε να εξυφαίνει το σχέδιο εξόντωσης της 34χρονης.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η απόφαση, ακόμη πιο σοκαριστικό στην υπόθεση είναι ότι η δολοφονία της 85χρονης γιαγιάς της άτυχης κοπέλας δεν ήταν στα αρχικά πλάνα του πανεπιστημιακού. Όμως, αποφάσισε να τη συμπεριλάβει κι αυτήν στα σχέδιά του, αφενός γιατί ήθελε να αποκλειστεί η πιθανότητα της εσκεμμένης ενέργειας, αφετέρου επειδή έπρεπε να φαίνεται ότι η λήψη αρσενικού μέσω του πεπτικού συστήματος οφειλόταν σε ατύχημα!

Τον Δεκέμβριο  του 2021 το Εφετείο

Η δίκη του 48χρονου λέκτορα του ΑΠΘ στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης έχει οριστεί για τον Δεκέμβριο του 2021. Ο ίδιος αρνείται από την πρώτη στιγμή τις κατηγορίες, αποδίδοντας τους δύο θανάτους στο νερό του εξοχικού της οικογένειας στα Γεωπονικά της Χαλκιδικής, που είχε περιεκτικότητα σε αρσενικό. Παράλληλα, στην απολογία του ενώπιον του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου είχε επιρρίψει ευθύνες στον νοσοκομειακό γιατρό της συζύγου του, επειδή δεν εντόπισε το πρόβλημα!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This