Οπλισμένοι κουκουλοφόροι άρπαξαν 24.000€ από ζευγάρι στο Περιστέρι, εισβάλοντας σπίτι τους με… βαριοπούλα!

Οι δράστες έδωσαν την εντύπωση ότι γνώριζαν πως τα θύματα φύλαγαν στο χρηματοκιβώτιο όλες τις εισπράξεις από τη δουλειά

Must Read

Τα δυνατά χτυπήματα στη εξώπορτα του διαμερίσματός τους, στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας επί της λεωφόρου Θηβών στο Περιστέρι, έκαναν ένα ζευγάρι κομμωτών να πεταχτεί αλαφιασμένο τα μεσάνυχτα της Τετάρτης.

Η αναστάτωσή τους μετατράπηκε σε τρόμο όταν η ξύλινη πόρτα έσπασε και εισέβαλαν τέσσερις κουκουλοφόροι κρατώντας βαριοπούλες και όπλα, οι οποίοι απαίτησαν να τους ανοίξουν το χρηματοκιβώτιο!

«Μπήκαν τέσσερις, μπορεί και πέντε κουκουλοφόροι με όπλα και μας απειλούσαν. Ήρθαν οργανωμένοι με βαριοπούλα και έσπασαν την πόρτα. Κρατούσαν ένα μακρύκαννο όπλο. Στόχος τους ήταν το χρηματοκιβώτιο, το οποίο βρίσκεται δίπλα σ’ ένα γραφείο στο σαλόνι, και πήραν όσα χρήματα είχε μέσα. Όλα κράτησαν γύρω στα πέντε λεπτά και φύγανε», περιέγραψε στους αστυνομικούς η 50χρονη κομμώτρια.

Δείτε επίσης: Ένοπλοι ληστές εισέβαλαν σε σπίτι στο Περιστέρι σπάζοντας την πόρτα με βαριοπούλα! (video)

Η ίδια δεν τόλμησε να αντιδράσει, όπως και ο 52χρονος σύζυγός της. Οι κακοποιοί φάνηκε να γνώριζαν ότι το ζευγάρι είχε κρατήσει στο σπίτι του τις εισπράξεις από τις τελευταίες ημέρες της δουλειάς του, πριν επιβληθούν τα μέτρα για τον κορωνοϊό. «Από τις κινήσεις τους καταλάβαμε πως πρέπει να γνώριζαν κάτι. Άρπαξαν από το χρηματοκιβώτιο τα χρήματα από μέσα και έφυγαν. Δυστυχώς το ποσό ήταν μεγάλο, 22.000 με 24.000 ευρώ», υποστήριξε η κομμώτρια.

Στάθηκε αδύνατο να εντοπιστούν

Πάρα την άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών και τις έρευνες που ακολούθησαν, δεν κατέστη δυνατό να εντοπιστούν οι ληστές. Ωστόσο, η κάμερα μιας επιχείρησης της περιοχής επί της Θηβών έχει καταγράψει στον χρόνο που καταγγέλθηκε η ληστεία ένα μαυροντυμένο άντρα να κινείται τρέχοντας, ενώ η κίνηση στην περιοχή είναι εξαιρετικά περιορισμένη λόγω της καραντίνας.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής που διενεργούν την προανάκριση, οι ληστές είναι πιθανότατα μέλη εγκληματικής ομάδας που έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για ληστείες σε σπίτια και καταστήματα.

Μάλιστα, εξετάζεται το ενδεχόμενο να είχαν κάνει κατόπτευση του χώρου γύρω από το κομμωτήριο που διατηρεί το ζευγάρι και, με δεδομένο ότι εξυπηρετούσαν πελάτες ως την τελευταία ημέρα πριν από την επιβολή των περιοριστικών μέτρων, να γνώριζαν ότι είχαν τις εισπράξεις στο σπίτι τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This