Τον συνέλαβαν πάνω που είχε «αδειάσει» δύο ταμειακές μηχανές από καταστήματα στο Κορωπί

Η σύλληψή του οδήγησε στην εξιχνίαση ακόμη 11 περιπτώσεων κλοπών

Must Read

Τα σπίτια και τα καταστήματα στην περιοχή του Κορωπίου είχε βάλει στο «μάτι» ένας 40χρονος άνδρας, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ για κλοπές κατ’ εξακολούθηση.

Συγκεκριμένα, ο 40χρονος δράστης, λίγο πριν τη σύλληψή του είχε παραβιάσει υαλοπίνακα καταστήματος στο Κορωπί και είχε αφαιρέσει χρηματικό ποσό από την ταμειακή μηχανή. Στη συνέχεια κατάφερε να παραβιάσει και δεύτερο κατάστημα, στην ίδια περιοχή, λειτουργώντας με τον ίδιο τρόπο, καθώς έβαλε στο μάτι ξανά την ταμειακή μηχανή, από την οποία αφαίρεσε όσα μετρητά είχε.

Ωστόσο, για κακή του τύχη αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που περιπολούσαν στην περιοχή, έσπευσαν στο κατάστημα και εντόπισαν τον «ποντικό», με αποτέλεσμα να του περάσουν χειροπέδες και να τον οδηγήσουν στο Τμήμα Ασφαλείας Κρωπίας.

Ακολούθησε έρευνα των Αρχών, στο πλαίσιο της οποίας εξιχνιάστηκαν ακόμη 11 περιπτώσεις κλοπών, ενώ διαπιστώθηκε ότι ο 40χρονος είχε συλληφθεί και στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This