Ποιος είναι και τι ομολόγησε ο 20χρονος Αλβανός δολοφόνος του ξενοδόχου

Ο δράστης έχει εντοπιστεί άλλες τρεις φορές στο παρελθόν να έχει μπει στην Ελλάδα από την Κακαβιά χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα

Must Read

Πίστεψε ότι έκανε το τέλειο έγκλημα ο 20χρονος Αλβανός που δολοφόνησε τον άτυχο ξενοδόχο Νίκο Χάλαρη μέσα στο ξενοδοχείο του στην Οία της Σαντορίνης για 200 ευρώ και πυρπόλησε το πτώμα του με… βότκα, ωστόσο τον πρόδωσαν οι κάμερες ασφαλείας!

Ο Λ.Ι. θεώρησε ότι θα κατάφερνε να εξαφανίσει τα ίχνη του, καθώς στους δρόμους δεν κυκλοφορούσε πολύς κόσμος λόγω του lockdown, οπότε δύσκολα θα μπορούσε να τον δει κάποιος. Ομως χάρη στην ησυχία που επικρατούσε στο νησί οδηγήθηκαν οι Αρχές στην εξιχνίαση του εγκλήματος, αφού ο νεαρός ήταν το μόνο άτομο που «έπιασαν» οι κάμερες ασφαλείας παρακείμενου κτιρίου.

Δείτε ακόμα: Ξεπλένοντας τον Αλβανό δολοφόνο σε πανελλαδική μετάδοση

Ύστερα από πολύωρη εξέταση ο 20χρονος Αλβανός «έσπασε» τελικά και ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε τον 69χρονο και κατόπιν έβαλε φωτιά στο πτώμα, για να κρύψει τα ίχνη του. Μάλιστα, περιέγραψε ψύχραιμος τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της δολοφονίας, στην οποία, όπως ισχυρίστηκε, προχώρησε εξαιτίας ενός χρέους που είχε το θύμα προς εκείνον, ύψους μόλις 200 ευρώ.

Η κοινωνία του όμορφου κυκλαδίτικου νησιού είναι σοκαρισμένη από την αποκάλυψη ότι πίσω από τη φρικτή δολοφονία του άτυχου Νίκου Χάλαρη βρίσκεται ο 20χρονος αλλοδαπός που είχε επαγγελματική σχέση μαζί του. Ο Λ.Ι. ισχυρίστηκε ότι ο ξενοδόχος τού χρωστούσε τα χρήματα από κάποιες οικοδομικές εργασίες που είχε κάνει στο ξενοδοχείο πριν από λίγους μήνες, αλλά δεν του τα έδινε. Όπως είπε στους αστυνομικούς, το μοιραίο βράδυ τον συνάντησε στο ξενοδοχείο για να του τα ζητήσει, καθώς είχε απόλυτη ανάγκη να στείλει χρήματα στη μητέρα και στις αδελφές του.

Οι δύο άνδρες άρχισαν να μιλούν έξω από το συγκρότημα και γρήγορα τα αίματα άναψαν. Λίγο αργότερα μπήκαν μέσα και εκεί, σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς ο Αλβανός, ο 69χρονος τον χτύπησε, κάτι που τον έκανε έξαλλο. Θολωμένος, όρμησε πάνω του και άρχισε να τον γρονθοκοπεί, ώσπου ο ηλικιωμένος σωριάστηκε στο πάτωμα. Ο 20χρονος, σε κατάσταση αμόκ, βρήκε στην αυλή ένα κοντάρι και άρχισε να χτυπά και με αυτό το θύμα, με αποτέλεσμα το δάπεδο και οι τοίχοι να γεμίσουν με κηλίδες αίματος. Ο νεαρός τότε πανικοβλήθηκε και άρχισε να καθαρίζει χρησιμοποιώντας μερικά πανιά και μια σφουγγαρίστρα που βρήκε εκεί.

«Τον έσυρα μέχρι τη ρεσεψιόν και τον έβαλα σε έναν μικρό χώρο. Εκεί πήρα ό,τι χαρτιά βρήκα και τα έβαλα πάνω του. Εψαξα να βρω οτιδήποτε εύφλεκτο και τότε είδα ένα μπουκάλι βότκα, με την οποία τον περιέλουσα και άναψα φωτιά» ανέφερε στην προανακριτική ομολογία του ο νεαρός Αλβανός.

Αμέσως μετά πήγε στο σπίτι ενός φίλου του, άλλαξε ρούχα, πέταξε τα ματωμένα στη θάλασσα και πήγε για… καφέ, σαν να μην είχε συμβεί κάτι! Ωστόσο θυμήθηκε ότι είχε ξεχάσει στον τόπο του εγκλήματος ένα κοντάρι και αναγκάστηκε να επιστρέψει. Αφού το πήρε, άρπαξε και το κινητό του θύματος και το πέταξε στη θάλασσα. Επειτα έκανε σαν… κύριος βόλτες στο νησί και την επομένη πήγε κανονικά στην εργασία του.

Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι ο δράστης δεν έκλεψε το πανάκριβο ρολόι που φορούσε στο χέρι του ο 69χρονος, ενώ και το χρηματοκιβώτιο του ξενοδόχου βρέθηκε άθικτο. Ο ίδιος, εξάλλου, υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι δεν είχε σκοπό να ληστέψει τον ξενοδόχο, αλλά μόνο να πάρει τα 200 ευρώ που του χρωστούσε. Οι αστυνομικοί σχηματίζουν σε βάρος του 20χρονου δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ενώ θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Νάξου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δράστης έχει εντοπιστεί άλλες τρεις φορές στο παρελθόν να έχει μπει στην Ελλάδα από την Κακαβιά χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα: δύο φορές τον Οκτώβριο του 2017 και άλλη μία στη Σαντορίνη στις 27 Μαΐου 2019. Απελάθηκε, αλλά δεν το έβαλε κάτω και επέστρεψε τον Μάρτιο, λίγο πριν από την πρώτη καραντίνα για τον κορωνοϊό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This