Θρίλερ στη Μυτιλήνη: Ανασύρθηκε πτώμα γυναίκας

Must Read

Σορός γυναίκας ανασύρθηκε το πρωί της Πέμπτης σε βραχώδη ακτή της περιοχής Ξαμπελιά Μυτιλήνης.

Το άψυχο κορμί της γυναίκας ανέσυρε το πλήρωμα περιπολικού σκάφους του Λιμενικού Σώματος το οποίο διενεργούσε έρευνες με τη βοήθεια και αλιευτικού σκάφους για τον εντοπισμό αγνοουμένων λέμβου με πρόσφυγες και μετανάστες που είχαν ξεκινήσει τα ξημερώματα της Τετάρτης από τα τουρκικά παράλια.
Μέχρι στιγμής έχουν περισυλλεγεί σώοι 32 αλλοδαποί και ένα πτώμα γυναίκας, ενώ συνελήφθη ο 26χρονος αλλοδαπός φερόμενος ως χειριστής της λέμβου.
Η σορός της άτυχης γυναίκας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του νησιού, ενώ θα ακολουθήσει η διαδικασία της αναγνώρισης από τους αλλοδαπούς που επέβαιναν στη λέμβο.
Μετά την αναγνώριση αναμένεται να ολοκληρωθεί η επιχείρηση που είχε στηθεί από το Λιμενικό Σώμα για τον εντοπισμό αγνοουμένων στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή.
Υπενθυμίζεται πως στις έρευνες συμμετείχαν το τελευταίο 24ωρο δύο περιπολικά σκάφη του ΛΣ, ένα σκάφος της FRONTEX, ένα ελικόπτερο του Ελληνικού Στρατού, ένα ελικόπτερο SUPER PUMA της Πολεμικής Αεροπορίας,  ένα αεροσκάφος της FRONTEX και χερσαίες δυνάμεις της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης (Ε.Ο.Δ).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This