Ένας τραυματίας σε ανταλλαγή πυροβολισμών στα Κάτω Πατήσια

Τραυματίστηκε άνδρας αλβανικής καταγωγής που επέβαινε σε αυτοκίνητο

Must Read

Σε συναγερμό η ΕΛ.ΑΣ. μετά από επεισόδιο ανταλλαγής πυροβολισμών που σημειώθηκε στα Κάτω Πατήσια, το απόγευμα της Δευτέρας. 

Ειδικότερα, αστυνομικοί εντόπισαν στη συμβολή των οδών Ιακωβάτων και Πατησίων, στα Κάτω Πατήσια, ένα αυτοκίνητο μαύρου χρώματος, με επιβάτες δύο άνδρες αλβανικής καταγωγής και μία γυναίκα γεωργιανής καταγωγής, το οποίο έφερε τρύπα από σφαίρα στο πίσω τζάμι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας από άνδρες έφερε τραύμα από πυροβολισμό στην πλάτη, ενώ βάσει των όσων υποστήριξε στους άνδρες της της ομάδας ΔΙΑΣ που έσπευσαν στο σημείο, δέχθηκαν πυροβολισμούς από αγνώστους λίγα τετράγωνα πιο κάτω και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Κορθίου και Νικοπόλεως.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Κρατικό Αθηνών, «Γεώργιος Γεννηματάς», όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, ενώ ο άνδρας και η γυναίκα που επέβαιναν μαζί του στο αυτοκίνητο, συνελήφθησαν.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή, βρέθηκαν στην οδό Νικοπόλεως, περίπου τρία στενά μακριά από το σημείο που εντοπίστηκε το αυτοκίνητο με τον τραυματισμένο άνδρα, τέσσερις κάλυκες από πιστόλι. Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη επιχείρηση της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών του τραυματισμού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This