Τη Δευτέρα απολογούνται οι επτά ανήλικοι για τον βιασμό της 14χρονης στην Θεσσαλονίκη – Αρνούνται τις κατηγορίες περί βιασμού

Must Read

Η είδηση ότι επτά ανήλικοι, ηλικίας από 13 έως 17 ετών, φέρονται να βίασαν ομαδικά μια 14χρονη μαθήτρια της Γ΄ Γυμνασίου σε εγκαταλελειμμένο κτήριο στην Περαία της Θεσσαλονίκης, το μεσημέρι της Τετάρτης, έχει προκαλέσει οργή και αποτροπιασμό σε ολόκληρη τη χώρα.

Την καταγγελία έκανε η ανήλικη μαζί με την μητέρα της στο Τμήμα Ασφάλειας Θερμαϊκού με αποτέλεσμα να συλληφθούν οι επτά νεαροί και να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα, ο οποίος διέταξε την κράτηση τους ωσότου περάσουν από το γραφείο του Ανακριτή την Δευτέρα.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσαν στους αστυνομικούς, η κοπέλα βρέθηκε στο εγκαταλελειμμένο κτήριο μετά από επικοινωνία που είχε με έναν εκ των επτά νεαρών. Μάλιστα, όπως είπαν οι ανήλικοι, οι έξι των οποίων ελληνικής καταγωγής κι ο ένας Αλβανικής, η 14χρονη είχε αισθήματα για το συγκεκριμένο αγόρι, το οποίο της έδωσε ραντεβού εκεί, χωρίς ωστόσο να την ενημερώσει ότι μαζί του θα είναι κι άλλα άτομα.

Όπως έγινε γνωστό, η κοπέλα όταν αντιλήφθηκε τις προθέσεις των αγοριών προσπάθησε να φύγει, όμως οι νεαροί την κράτησαν με το ζόρι. Ωστόσο, οι ανήλικοι, τέσσερις 14χρονοι, δυο 15χρονοι και ένας 13χρονος, υποστηρίζουν στις καταθέσεις τους ότι δεν βίασαν το κορίτσι αλλά πως το θώπευσαν.

Όταν τελικά το κορίτσι κατάφερε να διαφύγει, ειδοποίησε μια φίλη της την οποία και συνάντησε λίγα λεπτά αργότερα εξηγώντας της σε άθλια κατάσταση τι είχε συμβεί. Η φίλη της δεν άντεξε και ενημέρωσε την μητέρα της, η οποία επικοινώνησε αμέσως με την μητέρα του θύματος.

Η 14χρονη θα παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο

Όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις η κατάθεση της νεαρής κοπέλας ελήφθη παρουσία παιδοψυχολόγου της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ενώ της χορηγήθηκε έγγραφο για εξέταση της από ιατροδικαστή προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει υποστεί. Τέλος, κρίθηκε αναγκαίο να παρακολουθείται και από παιδοψυχολόγο προκειμένου να τη βοηθήσει να σταθεί στα πόδια της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This